Rødovre – Hvidovre 9-3

Lokalopgøret havde Rødovre som sikre vindere, omend Hvidovre kan være tilfredse med deres indsats.

11 min tog det at nedbryde et godt kæmpende Hvidovre hold inden Andreas Kleczewski gjorde det til 1-0.

Havde Hvidovre håbet at svare igen, blev det håb punkteret da Andreas Klaczewski i powerplay øgede til 2-0 og søreme om Kleczewski ikke gjorde det til 3-0 inden perioden var slut. Dermed havde Rødovre forwarden fordoblet antal point i denne sæson på 20 min.

Mon ikke Hvidovre har snakket om at holde lidt bedre øje med Kleczewski, for det blev ikke til flere point for angriberen.

Rødovre øgede til 4-0, og så var den kamp nok lukket ville man mene, men Rødovre fik udvist to mand, og det udnyttede gæsterne flot med to scoringer i powerplay og da Hvidovre unge anfører Casper Christensen viste kvalitet og reducerede til 4-3 i tiden 32.18 så var kampen i den grad på vippen, for Rødovre løb ind i en ny udvisning, men Rødovres Emil Kristensen scorede i boxplay i stedet til 5-3, og da Hvidovre så fik en spiller udvist, slog Rødovre til, og spillende træner Claus Nisbeth øgede til 6-3 med sit 10 point i denne sæson, så var Hvidovre igen langt væk.

I kampens sidste periode øgede Rødovre til 7-3 og kørte stille og roligt kampen hjem til 9-3. Rødovre viste kvaliteten da det gjaldt, og Hvidovre kan trods nederlaget tage meget med, de var nær ved at drille, var det blevet 4-4 i stedet for 5-3, havde det nok givet et andet forløb.

Det viser også, at selv de hold der er at forventes at finde i bunden, har kvalitet til at drille topholdene.

Copenhagen træner Claus Nisbeth:
En kamp hvor vi fik alle forwards på måltavlen, og generelt skabte rigtig mange chancer. Andreas Kleczewski scorede kampens første 3 mål, og fik for alvor gang i målscoringen denne sæson.

Hvidovre assistenttræner: Thomas Bouchara
Det gik som de fleste nok havde forventet, dog ikke som frygtet. Vi var inden dagens kamp hårdt ramt af skader og sygdom, så vi kunne akkurat mønstre 2 kæder, hvilket betød at der var spillere der fik nye roller. De gjorde det særdeles godt langt hen af vejen, men som så ofte før, så skal man ikke give Rødovre meget plads før man bliver straffet. De scorer for mange mål lidt for hurtigt efter hinanden.

Vi spiller 40 gode, 10 rigtig gode og 10 dårlige minutter. Hvor der virkelig blev arbejdet hårdt i defensiven. Hele kampen igennem. Derudover var det bare dejligt at se mange af de gamle drenge igen og hilse på de nye

Rødovre – Hvidovre 9-3 (3-0, 3-3, 3-0)
Rødovre
Andreas Kleczewski 3+0, Jannik Dalkvist 2+1, Claus Nisbeth 1+2, Jannik Trolle 0+3, Nicolai Børner 2+0, Frederik Kobberup 0+2, Emil Kristensen 1+0, Marko Krogsgaard 0+1
Hvidovre
Mathias Thorsen 1+0, Rasmus Madsen 1+0, Casper Christensen 1+0, Frederik Olsen 0+1

img_1293

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.