Daniel Nygaard var hård ved gamle venner

Benløse hentede en 7-6 sejr hjem i overtiden mod hidtil ubesejrede Frederikshavn, 3 mål lavede landsholdbacken, blandt andet målet der sikrede sejren. Nygaard der har spillet mange sæsoner i Frederikshavn, må have smilet over egen stærke præstation, men også grædt lidt over ens gamle barndomsklub som han var slem ved.

Frederikshavn fik ellers den start de gerne ville, i gule trøjer og med nye rygnumre i forhold til hvad de plejer at spille med, ja så kom de ambitiøse nordjyder flyvende.

På to assister af altid farlige Niklas Juul bragte gæsterne sig foran 0-2 efter første periode. Sjældent at Benløse ikke scorer i en periode.

I powerplay fik Benløse reducderet til 1-2 ved Daniel Nygaard men Frederikshavn kørte på, og halvejs i kampen stod den 1-4 på mål af Frederikshavns to yngste spillere i truppen Kajgård og Torp.

Benløse panikkede nu ikke men kørte videre med deres spil og dagens anfører Jesper Roland viste sine kvaliteter på banen, og på 3,46 min havde hjemmeholdet udlignet med 3 hurtige scoringer, blandt andet på to scoringer fra de to ungarske spillere Benløse har.

4-4 inden sidste periode, og en spændende afslutning i vente, rutinerede Anders Kjær kan det med giftige udkast, og keeperen fandt unge Simon Møller der bragte Frederikshavn på 4-5. Unge Møller er en spiller med stort potentiale, hold øje med ham.

Benløse jagtede udligningen og havde muligheder, men først i tiden 55,23 kom udligningen på en hurtig omstilling, men hvad gjorde gæsterne, 20 sekunder senere viser Niklas Juul klassen nede i hjørnet og tørrer backen der skal passe ham, og Nicolai Flyvholm trækker væk fra sin markering, og vupti et flot mål til 5-6.

Benløse trækker keeperen Emil Brixager ud til slut, den unge keeper stod en stærk kamp, fortjent han er udtaget til landsholdet.

Den store chance kom ikke rigtig for Benløse, indtil dette sker, med Benløse frislag lidt foran mål og 6 sekunder igen af kampen, se med her. Det er let udefra at kunne pege på hvad Frederikshavn kunne have gjort anderledes i situationen, men med adrenalinen pumpende og 6 spillere at forholde sig til, så skal der foretagesvalg, og desværre for gæsterne kostede opdækningen, da Daniel Nygaard var den slemme dreng mod sine tidligere holdkammerater og udlignede til 5-5 med 5 sekunder igen.

floorball benløse blackhaws

I overtiden får Frederikshavn så en afventende udvisning mod sig i denne situation. 

Power play og Benløse er en farlig cocktail, 4 gange har de Benløse powerplay og de laver 3 mål, det er mesterklasse, for med 26 sekunder tilbage af udvisningen, ja hvem andre end Daniel Nygaard slår til med sejrsmålet.

For gæsterne måtte deres evige farlige topscorer Andreas Glad udgå i første periode med en skade, han nåede at markere sig med et mål.

Benløse – Frederikshavn 7-6sv (0-2, 4-2, 2-2, 1-0)
Benløse
Jesper Roland 0+4, Daniel Nygaard 3+0, Peter Pfneizl 1+2, Milan Adam 2+0, Mathias Glass 1+0, Mathias de Fries 0+1
Frederikshavn
Niklas Juul 0+3, Dennis Torp 1+1, Kim Høst 1+0, Andreas Glad 1+0, Kasper Kajgaard 1+0, Simon Møller 1+0, Nicolai Flyvholm 1+0, Rasmus Overgaard 0+1, Anders Kjær 0+1

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.