Claus Nisbeth show i Rødovre

Leave a comment

01/10/2017 by Steen Houman

Han var her, der og allevegne og skulle der gives karakter efter kampen til alle spillerne, ja så havde Claus Nisbeth den spillende træner hos Rødovre fået topkarakter!

Det var første kamp for den spillende træner hos Rødovre, og hvilken debut, 7-4 vinder Rødovre, og de første 6 mål til Rødovre havde en Nisbeth som målscorer eller oplægger. Klasse.

Jeg fangede ham efter kampen for at høre om kampen set med hans øjne, og Nisbeth han roste forskellige spillere og sagde vi spillede ganske godt.

Jo tak, uden med et ord at nævne sine 6 point i dagens kamp, og som det hed fra Sundslejren, Nisbeth var bare dominerende!

Det er klasse, respekt!

Sunds fik ellers den start de gerne ville have da Mikkel Skov bragte dem foran med 0-1, men 23 sekunder senere udlignede den skarpe landsholdsback Jannik Trolle til 1-1, og samme Trolle bragte hjemmeholdet foran 2-1, inden en Nisbeth scoring lukkede perioden med en 3-1 føring.

Rødovre spillede virkelig godt, og banens ældste spiller Oscar Eklund viste sin kvaliteter på banen og nogle af de unge Sundsspillere der er 20 år yngre, ja det var at notere sig hvordan en back spiller klassebold og 3 assister fik Eklund.

Rødovre satte pres på igen fra anden periode, pasningerne og det direkte spil kørte og tidligt øger de til 4-1, og Sunds slider og kæmper for at komme ind i kampen og da de endelig scorer 2 sekunder efter deres powerplay er slut til 4-2 efter 37,49, ja så øger hjemmeholdet igen kort efter til 5-2 inden sidste periode.

Rødovre gav ikke ved døren og da de på de første 5 min i 3.periode øger til 7-2 så er kampen lukket. Sunds kæmper videre og med to scoringer små 3 min igen af Lauridsen brødrene til 7-4, så satser Sunds til slut, ud med keeperen og da Rødovre får en udvisning, har de muligheden, men hjemmeholdet rider stormen af og sikrer sig sejren.

Gæsternes Mikkel Skov viser sit høje niveau, 3 scoringer er han involveret i af 4 mulige. Mikkel Skov som topscorer denne sæson i ligaen er et godt bud!

Hjemmeholdet havde blot 10 spillere til dagens kamp, der var blandt andet debut til den ene assisterende træner Martin Erichsen, som ellers har lagt staven på hylden, men hans kvaliteter fornægter sig ikke.

Rødovre – Sunds 7-4 (3-1, 2-1, 2-2)
Rødovre
Claus Nisbeth 4+2, Oscar Eklund 0+3, Jannik Trolle 2+0, Emil Kristensen 1+0, Jannik Dalkvist 0+1, Andreas Kleczewski 0+1
Sunds
Mikkel Skov 2+1, Simon Lauridsen 1+0, Mathias Lauridsen 1+0, Andre von Enckevort 0+1, Anders Holm 0+1, Mathias Bust 0+1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,567 hits
%d bloggers like this: