Copenhagen – Århus 6-4

Det bliver tæt i bunden, sagde Århus træner Lars Skytte da jeg snakkede med ham efter kampen mod Copenhagen.

Det får han ret i, får Århus viste meget kvalitet mod Copenhagen, og de to kæder der var med i kampen hos Århus, kæmpede og spillede klogt.

Copenhagen havde bolden mest i hele kampen, men for mange spillere tog forkerte beslutninger og spillede for langsomt, om det var fordi de undervurderede Århus, eller fordi Århus stod klogt på banen skal jeg ikke kunne sige.

Men at gæsterne førte 0-2 efter 10.31 havde de færreste set, og Århus var nær de 0-3 inden Martin Grønborg med sæsonens 7.point fik bragt Copenhagen på ret køl igen med 1-2. Nicklas Perto satte bolden ind til 1-3 69 sekunder senere, og Århus anføreren spillede en god kamp og fik løbet mange meter.

Copenhagen har dog en spiller der lige er niveauet over alle, Kenneth Danielsen fik bolden med ryggen mod mål og verfede sin opppasser væk, og så stod den 2-3 ved pausen.

Copenhagen kom på 3-3 og så kom et afgørende moment, først spiller Copenhagen 5 mod 4, men får en mand udvist, så begge har 4 spillere på banen, og Århus 1 min i powerplay, som ikke bliver udnyttet.

Og nærmest fra sin udvisning kommer Kenneth Danielsen ind og scorer til 4-3, og kort efter har Århus igen powerplay, uden at udnytte det. Bedst som de fleste nok regnede med at nu tog Copenhagen fra, så viste Århus igen fightervilje, Vinoth Sivapalan scorede til 4-4, og han var bedste spiller hos Århus, og en vigtig brik for dem, for han tør holde i bolden og er rolig.

Inden de sidste tyve min af kampen var der helt lige og begge trænere har nok gjort deres overvejelser.

Århus var på hælene i sidste periode, specielt de sidste 10 min da kræfterne begyndte at slippe op efter en god arbejdsindsats, Copenhagen trykkede på, men lavede stadig mange fejl, som skabte mange farlige situationer  foran Rasmus Engelhardt Frie i målet hos Copenhagen. Havde Århus været mere skarpe, så havde de have scoret mod Copenhagens keeper, der lige er udtaget til landsholdet, men Frie dækkede målet godt.

Det blev et tilfældigt mål der bragte to på hos hjemmeholdet da de scorede til 5-4, et ufarligt skud udefra blev rettet af og så førte Copenhagen 5-4 og da 16 årige Jonathan Carlsen scorede til 6-4 med sit andet sæsonmål, syntes kampen lukket, for Århus så trætte ud.

Århus tog keeperen ud med 2 min igen og da Copenhagen fik en mand vist ud spillede de 6 mod 4, og Vinoth Sivapalan havde muligheden da han ramte trekanten, men bolden sprang i spil og så endte det med den forventede sejr.

Århus ærger sig, for de var ikke langt fra point, og holdet viste de har deres berettigelse i ligaen, og kampen i bunden bliver tæt!
4 gange havde Århus Powerplay, uden at kunne score, der skal de blive bedre.
Hjemmeholdet fik sejren, de viste glimrende pasningsspil, men foretog mange dumme valg med bolden og de gav alt for mange dumme chancer væk! Det går ikke mod de gode hold, men 3 kampe og 3 sejre er godt håndværk af Copenhagen

Copenhagen – Århus 6-4 (2-3, 2-1, 2-0)
Copenhagen
Kenneth Danielsen 2+1, Kasper Abildgård 1+2, Martin Grønborg 1+0, Jeppe Hove 1+0, Jonathan Carlsen 1+0, Jon Bech 0+1
Århus
Vinoth Sivapalan 1+2, Nicklas Perto 2+0, Eduards Sture 1+0, Jacob Christensen 0+1

IMG_1257

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.