Weekendens kampe i ligaen

Leave a comment

29/09/2017 by Steen Houman

4 kampe står på programmet.

Copenhagen – Århus
Hjemmeholdet er kommet godt fra start med to sejre i deres første to kampe, mens Århus har haft fornøjelsen af at møde de forventede tophold. Copenhagen skal vise de kan køre Århus over, omvendt skal Århus vise de har fået fart i spillet mod de gode hold og skal kunne matche Copenhagen

Benløse – Frederikshavn
Benløse tabte til Sunds, Sunds tabte til Frederikshavn. Ja så må det logiske regnestukke være at Frederikshavn vinder!

Det bliver en særdeles interessant kamp, for det er to mandskaber der gerne vil frem og dominere kampen, og det er to mandskaber hvor boldbesiddelse og hurtigt pasningsspil er noget de vil.

Hvem ved om det så ender med at blive en taktisk kamp hvor begge ikke vil blotte sig, men kampen har meget på spil, et nederlag til Benløse vil betyde uhørt to nederlag til DM vinderne, og Frederikshavn ville sætte en tyk streg under deres ambitioner.
Benløse er gode hjemme, så mon ikke det bliver en lækkerbidsken af en kamp

Rødovre – Sunds
Sunds vandt i overtiden over de forsvarende DM mestre fra Benløse, nu møder de Rødovre der var i DM finalen, og det kan igen blive en særdeles tæt kamp!
Sunds har ligaens måske bedste spiller Mikkel Skov, og et ungt talentfuldhold med megen kvalitet, og så er de ikke bange for at spille en stram disciplineret indsats.

Rødovre har rigtig meget kvalitet, og de skal have gang i krudtet fremme på banen.

Rødovre er ligeså kendt for deres stramme defensive akse og et hurtigt pasningspil med mange afslutninger fra backspillerne.

Det kan blive en særdeles tæt og intens kamp

Brønderslev – Helsingør
Set på de to trupper, så har Brønderslev den stærkeste trup, men Helsingør viste mange positive momenter i deres første kampe i sæsonen, og det skal de bygge videre på.
Brønderslev lignede i deres forrige kamp mod Hvidovre et hold der ikke helt kunne finde sig selv, hvor de hurtigt kom bagud, for så at finde fodfæste og tage kampen i overtid.

Helsingørs store udfordring er hvem skal mål udover Nicolai Bech, men får Helsingør styr på defensiven, så kan de sagtens drille Brønderslev

Du kan få overblik på wiki over ligaen her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,424 hits
%d bloggers like this: