Liga, hvordan gik det Sunds?

Inden denne sæson havde Sunds som det bedste været i DM kvartfinalen, holdet løftede sig et niveau og det hed DM semifinalerne, hvor de faktisk havde Benløse godt presset, samt at de hjemme i grundspillet slog Benløse.

Umiddelbart burde det være let at spille mod Sunds, det er jo bare duen Mikkel Skov og Søren Holm der laver mål. Men netop de to, de viste særdeles højt niveau og er umulige at stække.

Når de unge spillere, nå ja Mikkel Skov er jo kun 21 år, men særdeles rutineret allerede. I forhold til sæsonstarten, pegede jeg på de her 5 spillere som nøglespillere Mikkel Skov, Søren Holm, Kristoffer Handgaard, Simon Lauridsen og Andre von Enckvort.

Kun Andre von Enckvort kom ikke rigtig i gang, til gengæld viste hans bror stor klasse i målet.
Anders Holm lavede nok ikke mange point, men er med i meget og så var der pluspoint herfra til Mathias Lauridsen og Morten Handgaard.
Endelig en stor sæson af Mathias Bust, der fortjent er blevet udtaget til landsholdet.

Næste sæson
Kan Sunds holde fast på holdet ser det meget fornuftigt ud, men afgørende for Sunds er stadig at kunne få unge spillere op nedefra. De spillere der var med U19 landsholdet, det bliver interessant at følge deres udvikling

Min kommentar før sæsonen
Batman og Robin i form af Mikkel Skov og Søren Holm lavede så mange point sidste sæson, de to alene var Sunds i perioder af kampene. Fortjent er begge kommet på A-landsholdet.

Men styrken er ligeså deres svaghed, for de andre hold har styr på hvilke to spillere der skal markeres særdeles tæt!

Det kunne skabe mere plads til de unge spillere og Kristoffer Handgaard der sluttede stærkt af sidste sæson, han kan snildt sætte flere point ind på kontoen.

Så er der Simon og Mathias Lauridsen. Storebror Simon har været skadet, men skulle være fit og han sluttede godt af i slutspillet sidste sæson. Lillebror Mattias, der er krummer i ham og han bliver ligeså interessant at følge.

Kristoffer Handgaard har ligeså en lillebror, og Morten Handgaard der er årgang 2000 han har ligeså potentiale.

Sunds har de seneste 4 sæsoner sikkert styret i kvartfinalen, og det gør de også denne gang, men holdet er trods et par dygtige spillere ikke bedre end dette, her kræver der en bedre bredde på holdet.

Ser jeg på truppen som den er nu, så er den dygtige tekniker Andre von Enckvort tilbage og han kan blive vigtig, men det er blot 3 spillere der har lavet mere end 5 mål i sidste sæson. 5 spillere har lavet 3 mål eller færre. Det kræver mange træder et step up og tager ansvar.

2 spillere kom fra ishockeyverden, så hold øje med det, de kan vise sig at være en skrap forstærkning for Sunds.

Klubben er bevidste om deres rolle med at udvikle spillere selv, og hver sæson kommer der et par nye spillere frem, men skal klubben kunne tage et skridt højere op, kræver det vækst udenfor banen, klubben skal få flere medlemmer men stadig fastholde deres dygtige evne til at udvikle spillere.

Sunds har masser af potentiale, det er bare at tage næste skridt.

Mikkel Skov 36 21 57
Søren Holm 33 16 49
Simon Lauridsen 10 13 23
Matthias Bust 6 11 17
Kristoffer Handgaard 12 3 15
Morten Handgaard 7 7 14
Mathias Lauridsen 9 5 14
Anders Holm 2 3 5
Simon Holmer 3 3
Mathias Halskov 3 3
Andre van Enckvort 1 2 3
Mads Jespersen 1 1
Victor Jensen 1 1

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.