Hvorfor rykkede Strandby Elling ikke op?

De tabte over to kampe til Helsingør i oprykningsspillet og jeg fik en snak med deres træner Michael Kold.

Hvorfor tabte i oprykningsspillet?

Først vil jeg gerne sige tillykke til Helsingør. Ja, hvorfor blev vi slået ud? Nu skal man passe på ikke at komme til at lyde ynkeligt, men først og fremmest mødte vi et Helsingør hold, som var bedre end os. De kom med en masse erfaring fra Ligaen hvor de jo har spillet mod de bedste hold. Sammenlignet med vores hold, kommer erfaringen fra 1. division og ungdomsrækkerne. Vi havde desværre en del afbud fra holdet pga. Påsken, og måtte i den forbindelse ændre lidt på opstillingen. Men set over begge kampe, kan man kun være tilfreds over den indsats de unge spillere leverede. De er på vej, og deres tid skal nok komme.

Hvilke tre spillere imponerede dig hos modstanderen og hvorfor?

Jeg kender ikke så meget til Helsingør spillerne, men der var specielt én spillere som imponerede mig. Det var nr. 4 Nicolai Bech, han er om nogen en arbejdshest ud over det sædvanlige, utroligt hurtig og læser spillet fantastisk. Skal jeg pege på to spillere mere må det være nr. 19 Michael Kock, han er god på kanten og har en evne til at skabe plads til sig selv, så han får tid til at ligge de rigtige pasninger. Den sidste må være nr. 23 Jonas Hviid, stort overblik, og god til at få ro på spillet.

Hvordan har Jeres sæson været?

Vores sæson har været præget af en fantastisk udvikling. Vi har i denne sæson rykket en del ungdomsspillere op, som skal være med til at præge fremtiden for 1.holdet. De har alle fået spilletid i 1. divisions og det har været med til at udvikle dem og integrerer dem på 1. holdet. Jeg kan kun glæde mig til den næste sæson og ser positivt på fremtiden for Strandby Tornados.

Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?
Jeg ville ønske, at den blev opdelt i en øst og vest række, hvorved flere hold kunne deltage. Set ud fra et egoistisk synspunkt, så bliver spillerne kun bedre af at spille mod nogen som er det bedre en én selv. Ikke at forklejne 1. division rækken i Nord, som er en svær række at spille i og som bugner af super dygtige spillere.

img_3006

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.