En snak med Copenhagen træner Tony Taijala

Hvorfor blev I slået ud i kvartfinalen?
Vi mødte et defensivt stærkt hold, som fik maksimalt ud af deres hold i flere kampe end vi gjorde. Det er små marginaler der skiller os ad, men set over de 5 kampe, så vinder deres offensiv med boldbesiddelse mod vores kontraspil. Her efter kampene, så var det en tæt kvartfinaleserie, og jeg bliver ikke overrasket hvis Rødovre står som mestre den 20.maj

Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor? Mike Trolle som i to af deres tre sejre har perioder af brilliant klasse, hvilket gør de får marginalerne med sig.

Marko Krogsgaard som er utrolig svær at komme forbi defensivt, og som holder høj klasse offensivt og er en trussel her.

Frederik Kobberup, han stod for kvalitet spillemæssigt i det offensive og afgjorde nærmest på egen hånd den anden kvartfinale, og var hele tiden farlig i alle kampene. En spiller med kvalitet i mine øjne

Hvordan ser du som træner Jeres sæson?
Med de rutinerede og dygtige spillere vi har haft i truppen denne sæson, så gik vi efter at vinde DM guld. Nu sluttede det med et tæt nederlag i kvartfinalen og det er således mislykkedes for os med målet. Sejren i pokalfinalen var fantastisk, og vi viste at vi har potentialet til at gå hele vejen i ligaen også. Copenhagen har i de seneste to sæsoner vist mig at potentialet er der og vi er på rette vej. Forhåbentlig skal vi fortsætte med at bygge på og klare det tomrum som de store spillere nu efterlader.

Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?
Jeg håber at vi 10 stabile hold i den kommende sæson, med tætte og udviklende kampe. På sigt, så jeg gerne der kom to hold mere, med tanke på det som skete sæsonen før. Men jeg tror ikke vi skal stresse flere hold ind og risikere at tabe struktur og kvalitet på spillerne. At Strandby Elling og AaB og måske Vanløse prersser ligaen nedefra næste sæson er vigtigere, samt at vi har 10 kvalificerede hold i ligaen der gør alt hvad de kan for at udvikle produktet i form af information, træningsflid og arrangement, er jo det vi drømmer om

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.