Hvidovre’s træner Thomas Bouchara og Cph FC’s træner Jesper Schow

Giver her et indblik i hvad der foregår i tankerne og i klubberne efter weekendens to topopgør.

18012601_10154203418521330_487418354_o.jpg

Jesper Schou har du lidt ord omkring hvad der rør sig i dig og på holdet efter sejren i lørdags?

Vi var godt klar over, at opgaven der ventede os ville blive hård. Ekstremt hård og rollen som favorit lå tungt hos Århus.

Derfor var det også en stor glæde, at angribe kampen bedst. Selvom vi startede med svagt overtag i 1. periode, så slutter den alligevel 2-2.

Det er ganske symptomatisk, at hvis man skal kunne slå Århus, så er højt niveau ikke nok. Der kræves tårnhøjt niveau.

2. Periode viste hvor svært det kan være, at følge med når danmarksmestrene sætter tempo. Derfor var det et mindre og imponerende mirakel, hvordan moral og vilje skifter momentum og tilhører Copenhagen i størstedelen af 3 periode, hvor pigerne lykkes med fortjent at tage sejren.

Det er ikke hverdagskost. Kan de lykkes med den bedrift en gang mere, så ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv af bar stolthed!

En finale ville være det største, men vi er godt klar over det kræver mange minutters outstanding floorball for at gennemføre den bedrift.

Så vil jeg give bolden videre til Thomas, har du lidt ord omkring hvad der rør sig i dig og på holdet efter kampen i søndags?

Dagen derpå hænger mundvigen stadig nedad. Det var et utroligt bittert nederlag, men omvendt blev vi bekræftet i at niveauet på øst og vest ikke er så stor som, for de fleste, tidligere har antaget. Dette blev også bevist i den anden semifinale, med Copenhagens flotte sejr over Århus.

Hvad kampen angår, synes jeg at vi havde godt styr på dem de første 2 perioder og vi holdte samme koncept hele vejen igennem, på trods af at de ændrede i kæderne flere gange, hvilket virkede som en smule panisk. Hvilket gav os mere blod på tanden.

I 3. periode var planen egentlig at fortsætte af samme spor. Vi vidste at de ville komme med et højere pres, men vi blev lige pludselig bange for at spille og når vi var en smule ukoncentreret blev vi straffet.

Det er måske her at den manglende rutine for alvor viste sig.Der er rigtig mange positive ting, vi kan tage med os og vi skal bruge de næste 14 dage på at lave nogle små justeringer og fintunet maskinen. Så er jeg ikke i tvivl om at vi vinder seriens sidste kamp.

Tak til de to trænere for lidt ord på hvad der foregår bag kulissen, jeg krydser fingre for begge holds kommende kampe

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.