DM semi Benløse – Sunds

Det blev noget af en åbning på kampen, 8 scoringer I første periode! Det havde jeg ikke regnet med, tværtom havde jeg forventet at se noget færre mål og et Sunds der spillede langt mere afventende!

Men Benløse var klar fra start, og selvom Sunds fik kampens første mål, så var specielt Jacob Bøge sprudlende. Bøge er vel først nu ved at være på max efter sin lange skade.

Målet til 0-1 selvfølgelig scoret af Mikkel Skov på en lang pasning hvor bolden løftes nede fra backen!

10 sekunder fik Sunds lov at føre, så havde Benløse på et godt angreb udlignet. Joel Berg finder Mathias Glass på toppen af slottet og den knægt skal du ikke give plads han vender rundt og mål. Hvor mange af Mathias Glass mål der er kommet som assist fra netop Joel Berg er mange!

40 sekunder senere tager Mathias de Fries en dribletur fra siden og ind, og så havde Benløse vendt kampen til føring 2-1.

Men Sunds svarede igen 1.02 senere, frislag foran mål blev effektivt udnyttet af Mathias Bust der har haft en stærk sæson i år.

Blot 1.04 senere svarede Benløse igen og kom på 3-2, Jacob Bøge vinder selv bolden tager et træk og så førte hjemmeholdet.

En udvisning til Sunds blev dyr, for her var Benløse effektive, og så stod den 4-2, og næste udvisning i kampen er igen til Sunds og den blever igen straffet i powerplay til 5-2, og det med 25 sekunder igen af første periode!

Sunds presser højt efter faceoff, og det straffer Benløse 8 sekunder senere til scoring 6-2.

I anden periode fik Sunds den vigtige reducering, en fin omstilling hvor Simon Lauridsen fint finder Mikkel Skov, og så stod den 6-3.
Sunds havde byttet keeper, unge Kaj Jensen på blot 40 år, ja han stod som i sin ungdoms vår, og han havde travlt.

Næste scoring ville nok lukke kampen og efter de mange mål i første periode kom der stillingskrig, små 16 min uden mål, inden Benløse reelt afgjorde kampen i tiden 38.27 med scoring til 7-3

I tredje periode kom Sunds på 7-4, men to udvisninger så Sunds måtte spille med to mand i undertal, det blev straffet!

Så kørte Benløse den kamp hjem med en 8-4 sejr

Benløse – Sunds 8-4 (6-2, 1-1, 2-1)
Benløse
Jacob Bøge 3+1
Mathias Glass 2+1
Mathias de Fries 2+1
Joel Berg 0+2
Daniel MacCabe 1+1

Sunds
Mikkel Skov 3+1
Søren Holm 0+2
Simon Lauridsen 0+1
Mathias Bust 1+0

2.DM semi

Drama er vel ordet der dækker den anden DM semi, men få havde vel regnet med det efter at Benløse havde bragt sig foran 2-0 efter blot 7 min. Begge gange ved Mathias Glass på oplæg fra en af Danmarks bedste spillere Tim Jannerup, der skulle få en STOR hovedrolle i dagens kamp.

Da Benløse kort efter 2-0 målet fik powerplay, så var Sunds i tovene, men Kaj Jensen i målet stod fremragende, og Benløse var ikke effektive som dagen før i deres powerplay.

Både første og anden periode var med Benløse klart mest på bold og Sunds klogt afventende, og frem til Sunds reducering i tiden 39.24, havde Sunds levet på få chancer, men med dygtige spillere, så skal d eikke have meget plads for at score.

Men følelsen af Benløse i kontrol, den var der.

Det var en sjælden fejl fra Daniel MacCabe der har spillet med stor autoritet der lukkede Sunds ind i kampen med en reducering til 2-1, det skulle ikke blive den eneste kostbare fejl i kampen.

Kun bagund med en mål inden de sidste 20 min, så havde Benløse kontrol, og nok trak de sig lidt længere tilbage, men det var stadig med Benløse med mest bold.

Sunds tog timeout og 23 sekunder i tiden 58.00 fik de udlignet, men det var en sjælden fejl af Benløse keeper David de Fries der førte til målet. Søren Holm får fat i udkast spiller den til Mikkel Skov og 2-2.

I tiden 19.29 starter dramaet, Sunds har bolden og ved at det er nok sidste chance for et angreb, de holder i bolden inden Søren Holm fra langt nede på egen banehalvdel løfter bolden frem mod Benløse målet.

Bolden hopper to gange og bliver afrettet lidt, og så står den pludselig 2-3, og euforisk jubel hos Sunds.

Så meget, at Søren Holm desværre for Sunds for 2+10, og så er døren åbnet på klem for Benløse.

Benløse tog timeout, og da de fik fat i bolden med 11 sekunder igen af kampen røg David de Fries ud og ind med en ekstra markspiller.

Tim Jannerup, ja han finder Mathias Glass der på utrolig vis finder plads til at score til 3-3.

Så røg kampen i overtid og moralen med at marginalerne tæller, ja den talte her.

I overtiden, ja der blev TIM JANNERUP matchwinner, med vindermålet, dermed havde Jannerup lagt op til de tre første scoringer og selv afgjort kampen. Klasse.

Surt for Sunds, de var så nær, og nede 0-2 i serien, den ser jeg ikke dem komme tilbage fra!
Benløse – Sunds 4-3 (2-0, 0-1, 1-2, 1-0)
Benløse
Tim Jannerup 1+3
Mathias Glass 3+0
Niklas Elfving 0+1

Sunds
Mikkel Skov 2+0
Søren Holm 1+2
Mathias Bust 0+1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.