Kvartfinalerne Rødovre – Copenhagen 3-2

1.kvartfinale
Rødovre – Copenhagen 6-7 (2-1, 0-4, 4-2)
Det blev intenst i den første kamp, Rødovre med deres knivskarpe defensiv og Copenhagen med ambitionerne om at spille særdeles offensivt.

Så meget handlede om for Rødovre at stække Copenhagens angreb og omvendt at Rødovre skulle udnytte det til tider lidt vakkelvorne forsvar, og for Copenhagen lige omvendt.

Rødovre havde bedst styr på første periode som de vandt 2-1, blandt andet på mål fra Nicolai Børner der var en profil i hele kampen.

Efter pauseteen kom Copenhagen stormende ud og rykkede af sted, blandt på 2 mål af Mads Istre der stort set ikke har spillet en kamp hele sæsonen! Noget af en slutspilsjoker.

Nede med 2-5 måtte Rødovre frem og de kom stærkt igen ved mål fra Emil Kristensen (igen stærk) og Børner, men en udvisning til hjemmeholdets Jannik Dalkvist blev dyr.

Copenhagen udnyttede powerplay og efter blot 11 sekunder spil stod den 4-6.

Rødovre svarede igen blot 13 sekunder senere til 5-6 i tiden 48.29. Så var der stillingskrig, begge hold vidste at næste mål kunne afgøre og det blev et powerplay der kostede.

For Rødovre spillede 5 mod 4, men Jesper Schow som Rødovre havde haft styr på. fik fat i bolden, og de gamle futter fik fart på og så var Rødovre bagud igen med to mål 5-7. En scoring mens du er i overtal, det er ikke rart.
Marko Krogsgaard reducerede med 6 min igen.

Men trods massivt pres i slutningen af kampen, så holdt Copenhagen stand og bragte sig foran i serien.

Rødovre
Nicolai Børner 2+0
Marko Krogsgaard 1+2
Emil Kristensen 2+0
Andreas Kleczewski 1+0
Daniel Hedegaard 0+1
Jannik Trolle 0+1

Copenhagen
Mads Istre 2+0
Kasper Abildgaard 2+0
Alex Jensen 1+0
Bertram Skotte 1+0
Jesper Schow 1+0
Nikolaj Parbo 0+1
Nicklas Andersen 0+1
Kenneth Danielsen 0+1
2.kvartfinale
Rødovre – Copenhagen  6-5 (1-1, 2-2, 2-1)
Anden kamp i serien blev ganske tæt, Rødovre havde ikke brug for et nederlag, for så ville de være nede 0-2 i serien, så der var fuld koncentration, og Rødovre havde styr på Copenhagens topscorer fra den første kamp, Mads Istre og Kasper Abildgaard lavede ingen point i kampen, til gengæld var Kenneth Danielsen skarp sammen med Jesper Schow.

Rødovre kom hele tiden foran i kampen, inden Copenhagen udlignede, 2 mål i træk fra 4-4 til 6-4 begge scoret af Frederik Kobberup afgjorde kampen til Rødovre fordel.

Copenhagen fik reduceret, men med blot 9 sekunder igen kneb det med tiden, og Rødovre udlignede til 1-1 med en 6-5 sejr.

Rødovre
Frederik Kobberup 3+1
Jannik Dalkvist 0+2
Andreas Kleczewski 1+0
Marco Krogsgaard 1+0
Daniel Hedegaard 1+0
Marek Valachovic 0+1
Emil Kristensen 0+1

1 x 2 min

Copenhagen
Kenneth Danielsen 3+1
Jesper Schow 1+2
Nikolaj Parbo 1+0
Alex Jensen 0+2

3.kvartfinale
Copenhagen – Rødovre 6-5 (0-1, 4-2, 2-2)
Med stillingen 1-1 i serien, ville dagens vinder få en matchbold til at afgøre serien, så ingen overraskelse at det igen blev en tæt kamp.

Hvor det i de to første kampe havde været forskellige profiler der slog til i kampene, så blev dagens kamp den der satte udvisningerne i fokus.

3 gange måtte en spiller i straffeboksen, og alle 3 gange blev der scoret, 2 gange i powerplay og en gang på straffe.

Rødovre kom bedst fra start og i en tæt første periode var 0-1 ikke ufortjent.

I anden periode kom Copenhagen ud, og Kasper Abildgaard der er blevet bedre og bedre udlignede, men 33 sekunder efter var Rødovre igen i front med 1-2.

Men Copenhagen kørte på og fik lagt et tryk og skabt chancerne, og på 2 gode minutter vendte de kampen fra 1-2 til 4-2 føring. Nikolaj Parbo og Jesper Schow lynede med 3 scoringer, og så var Rødovre under pres.

Anfører Emil Kristensen gik forrest som så mange gange før, og Rødovre fik ved anføreren udlignet til 4-4 i tiden 46.26 med hans to scoringer i streg.

Vel vidende at næste scoring kunne afgøre kampen, så blev det tæt og der blev kæmpet og ikke givet dumme bolde væk, det blev veteranen Jesper Schow der fik sat den vigtige næste scoring til 5-4 føring til Copenhagen og da en anden rutineret spiller i form af Alex Jensen kort efter øgede til 6-4, ja så var det opad bakke for Rødovre.

Rødovre fik reduceret i powerplay og med mere end 4 min at spille, var der tid til at udligne, men igen lykkedes det ikke Rødovre at få udlignet, og dermed bragte Copenhagen sig på 2-1 i serien

Copenhagen
Jesper Schow 2+1
Nikolaj Parbo 2+0
Kasper Abildgaard 1+0
Alex Jensen 1+0
Claus Nisbeth 0+1
Christoffer Erichsen 0+1
1 x 2 min

Rødovre
Emil Kristensen 2+1
Marko Krogsgaard 0+2
Andreas Kleczewski 1+0
Nicolai Børner 1+0
Frederik Kobberup 1+0
Jannik Trolle 0+1
2 x 2 min

4.kvartfinale
Copenhagen – Rødovre 2-6 (1-2, 0-1, 1-3)
Foran 2-1 i serien havde Copenhagen matchbold og Rødovre kniven for struben.

Det scenarie lykkedes Rødovre bedst med. Holdet fik stækket den københavnske offensiv, for det er sjældent at Copenhagen går fra banen med blot 2 scorede mål.

Det startede ellers fint for Copenhagen, for med tanke på den effektivitet der havde været i powerplay i forrige kamp, så var Rødovres udvisning af Mikkel Godtfredsen det der skulle åbne kampen.  Rødovre overlevede powerplay, og 45 sekunder efter de blev fuldtallige satte landsholdsbacken Marco Krogsgaard 0-1 målet, assisteret af Mikkel Godtfredsen, og da ellers anonyme Daniel Hedegaard øgede til 0-2, så lå Rødovre fint til.

Bertram Skotte fik bragt hjemmeholdet tilbage med reducering til 1-2 inden pausen.

Anden periode blev en lang kamp om ikke at begå dumme fejl, begge hold ville mere end gerne have det næste mål, igen blev en udvisning afgørende. Esben Køhler måtte i straffeboksen, og det udnyttede Rødovre til 1-3 føring i powerplay.

Bagude 1-3 inden sidste periode i kampen, så kom Copenhagen ud og fik starten de gerne ville. Scoring efter 14 sekunder og så var hjemmeholdet kun bagud med et mål, men kort efter scorede Rødovre på straffe til 2-4, og så skulle Copenhagen jage igen.

Næste mål i tiden 51.50 afgjorde kampen, anfører Emil Kristensen var på pletten og udnyttede fint oplægget fra Jannik Trolle, og så var det svært for hjemmeholdet.

Rødovre lukkede kampen kynisk ned og fik i slutfasen scoret en pind mere til 2-6

Copenhagen
Bertram Skotte 1+0
Nikolaj Parbo 1+0
Mads Istre 0+1
Christoffer Erichsen 0+1

Rødovre
Andreas Kleczewski 2+0
Marco Krogsgaard 1+1
Emil Kristensen 1+1
Frederik Kobberup 1+0
Daniel Hedegaard 1+0
Nicolai Børner 0+1
Jannik Trolle 0+1
Mikkel Godtfredsen 0+1

5.kvartfinale
Rødovre – Copenhagen 8-7 OT (2-3, 1-2, 4-2, 1-0)
Afgørende kamp, vind eller forsvind, det var hvad det handlede om for begge hold, og den slags kampe, det er kampe der er sjove at spille. Mange tilskuere havde da også fundet vej til Rødovre og de blev ikke snydt for en dramatisk kamp.

Copenhagen fik drømmestarten da de efter 4 min havde bragt sig foran 0-2, og da Mads Istre 2½ min senere øgede til 0-3, så var Rødovre som en bokser der er sendt til tælling.

Havde Copenhagen øget til 0-4, så havde det været vanskeligt for Rødovre, men Jannik Trolle bragte liv i Rødovre da han 1½ min senere reducerede til 1-3 og Daniel Hedegaard kunne med første periodes scoring til 2-3 bringe mere liv ind i kampen.

En hektisk start på kampen, hvor 5 scoringer på små 12 min blev afløst af 14½ minuts måltørke hvor begge hold gerne ville, men ligeså vidste at det handlede om ikke at blotte sig.

Det blev Jesper Schow der øgede til 2-4 for Copenhagen. Schow havde assisteret på 2 af de første 3 mål, så han var i hopla i det der kunne være hans sidste ligakamp!

Daniel Hedegaard, endelig i gang igen, reducerede til 3-4 inden Copenhagen øgede igen med en Schow assist til 3-5.

20 min tilbage af kvartfinaledramaet, mon ikke der har været fuld fokus og koncentration på i omklædningsrummet inden de afgørende minutter.

Rødovre fik den vigtige første scoring, og det allerede efter 36 sekunder af 3.periode da de reducerede til 4-5, men Bertram Skotte var skarp og øgede til 4-6 blot 31 sekunder senere efter fint opspil af Kasper Abildgaard.

Så var der stillingskrig, Copenhagen havde ikke travlt, og kunne jage på omstillinger, noget de har et par giftige herrer til!

Men på 42 gyldne sekunder fik Rødovre arbejdet sig tilbage til 6-6, og der var såmænd blot spillet små 7 min af perioden, og 4 mål allerede.

Begge hold fik styr på defensiven inden Kenneth Danielsen igen bragte Copenhagen foran i tiden 49.19. Små 10 min fra semifinalen!

Rødovre tog deres timeout relativ tidligt i tiden 54.36 og om det var de instrukser der virkede er ikke til at vide, men Frederik Kobberup udlignede til 7-7.

De sidste 4½ havde sine muligheder men begge hold gik i overtiden, foran et publikum der var blevet særdeles underholdt.

28 sekunder var der spillet, så brast drømmen for Copenhagen, da Rødovre kom foran for første gang i kampen da Marci Krogsgaard afgjorde kampen til 8-7 og sendte Rødovre i semifinalen

Rødovre
Jannik Trolle 2+1
Jannik Dalkvist 1+2
Danniel Hedegaard 2+0
Marco Krogsgaard 1+1
Frederik Kobberup 1+0
Andreas Kleczewski 1+0
Emil Kristensen 0+1
Mikkel Godtfredsen 0+1

Copenhagen
Jesper Schow 1+3
Bertram Skotte 1+1
Mads Istre 1+1
Kasper Abildgaard 0+2
Nikolaj Parb0 1+0
Kenneth Danielsen 1+0
Esben Køhler 1+0
Claus Nisbeth 1+0

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.