DM kvartfinaler damer

Leave a comment

11/04/2017 by Steen Houman

AaB – Rungsted/Hørsholm 18-3 og 10-3
Nordjyderne var bare bedre end pigerne fra nordsjælland. Men tag ikke fejl af Rungsted/Hørsholm, de har fat i pigerne, og kan de fastholde dem, så skal de nok få succes på sigt.

Aab har potentiale til en DM finale, så den sejr var der ikke tvivl om

Hvidovre – Herning 24-4 og 15-1
Herning stillede med 8 markspillere og kom foran 1-0, så tog Laura de Fries fat, 6 mål i streg fra landsholdsspilleren, så vidste Herning hvem hun var. 9+4 blev hendes score for kampen.

Hvidovre er seriøs bejler fra Sjælland til at udfordre de tre stærke jyske hold. Herning har spillet en fin sæson, men der er et ordentlig hop op for Jyllands 4.bedste klub.

Århus FK – Vanløse 8-3 og 9-1
De forsvarende DM mestre og pokalvindere var bare det bedre end Vanløse. 8-0 førte Århus på blandet to scoringer og en assist fra dygtige Mette Faurholdt.

Vanløse må være tilfredse med faktisk at score i begge kampe mod et stærkt Århushold

Copenhagen – Frederikshavn Blackhawks 5-6 SV, 5-4 og 5-4
Den eneste kvartfinalekamp med drama. To hold der stod godt til hinanden, men også to hold med 10 års aldersforskel i snit på spillerne. Copenhagens spillere har en gennemsnitsalder på 32 år mens Frederikshavn stillede med en gennemsnitsalder på 22 år.

I første kamp vinder Frederikshavn en særdeles lige og tæt kamp med 6-5 på et mål scoret i overtiden af dygtige Kathrine Andersen. Den tidligere landsholdsanfører Helle Grønbech var god på dagen 3+1 lavede hun mens unge Klara Fjorder og rutinerede Sandie Bagge var bedst hos Copenhagen

I den anden kvartfinalekamp vendte Copenhagen 0-1 til 3-1 på blandt andet 2 scoringer af Sandie Bagge. Men elegante Annika Bengtsson, hurtige Caroline Christoffersen samt igen Helle Grønbech tog ansvar og vendte kampen til 3-4. Føringsmålet sat ind i tiden 51.37, holdt den stilling var Frederikshavn videre til semifinalen.

Unge Mette F. Andersen blev afgørende for Copenhagen, da hun stod bag begge mål, så Copenhagen vandt 5-4 og dermed fik kampen ud i en afgørende kamp

Afgørelsen
Blot 15 timer efter den forrige kvartfinalekamp var slut, skulle holdene i ilden igen. Denne gang kom nordjyderne bedst fra start og førte med 1-3 blandt andet på 2 scoringer af Helle Grønbech (hun er bare god).

Men Copenhagens rutine fornægtede sig ikke, og båret frem af unge Klara Fjorder fik de bragt balance i kampen med stillingen 4-4 tidligt i 3.periode.

Klara Fjorder blev matchvinder, da hun med sit 3.mål i kampen afgjorde og sendte dermed Copenhagen i semifinalen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,567 hits
%d bloggers like this: