Kvartfinalerne Sunds – Skanderborg 3-0

Første kvartfinale

Sunds – Skanderborg 4-3 (1-1, 1-1, 2-1)
Skanderborg spiller deres første sæson i ligaen, og holdet har vist sig at være værdige til at høre med i det fine selskab. Sunds har været i slutspillet et par gange, men aldrig kommet videre fra en kvartfinale, og var favoritter mod Skanderborg.

Det blev en tæt affære i Sunds, hvor gæsternes kaptajn den dygtige anfører Christian Bendtsen scorede til 0-1 og dermed fik den start Skanderborg gerne ville have.

Men lige inden uret gik i gang med sidste runde inden pausen til anden periode slog Sunds til, og hvem andre end Mikkel Skov satteudligningen.

Anden periode fik ligeså kun 2 scoringer et til hvert hold så med stillingen 2-2 inden sidste periode, havde Skanderborg et fint udgangspunkt.

Sunds var dog bedre og Sunds har Mikkel Skov og han satte scoringerne til 3-2 og 4-2 inden Brian Nielsen fik reduceret til 4-3 i tiden 56.14.

Slanderborg lagde presset for at få udligningen men Julian van Enckevort der har stået godt hele sæsonen var ikke til at passere og så tog Sunds første stik

Sunds
Mikkel Skov 3+0
Søren Holm 1+2
Anders Holm 0+1
Kristoffer Hansgaard 0+1

Skanderborg
Philip Olsen 0+2
Christian Bendtsen 1+0
Jesse Fortunato 1+0
Brian Nielsen 1+0
Lasse Rolighed 0+1
2.kvartfinale
Sunds – Skanderborg  7-3 (2-0, 2-2, 3-1)
Foran 1-0 efter sejr i den første kvartfinale gav ro til Sunds der planmæssigt kom på 2-0 efter de tyve min af kampen, og så kunne det ligne opad bakke for Skanderborg, der ikke er kendt som et hold der laver mange mål.

Men det er kloge spillere der er på det rutinerede Skanderborg mandskab og halvvejs i kampen havde de udlignet til 2-2. Men med to scoringer i de sidste 2 min af anden periode, så var Sunds igen foran med to mål med 4-2.

Skanderborg ville gerne og kom frem på banen, men Sunds er giftige når modstanderne gerne vil frem, og Sunds kom på 5-2 inden Lasse Rolighed fik reduceret til 5-4 i tiden 44.45. Næsten 10 min skulle gå inden næste mål der kunne afgøre kampen, for en Sunds scoring ville nok punktere kampen, og Mikkel Skov scorede 2 gange på 1 min, så var den ged barberet

Sunds
Mikkel Skov 3+2
Søren Holm2+2
Anders Holm 0+1
Simon Lauridsen 1+0
Kristoffer Handgaard 0+1
Mathias Lauridsen 1+0

Skanderborg
Philip Olsen 1+0
Mikkel Enggaard 0+1
Jesse Fortunato 1+0
Lasse Rolighed 1+0

3.kvartfinale
Skanderborg – Sunds 4-5 (0-0, 3-3, 1-2)
Skanderborg havde blot lavet 3 mål i hver af de to første kvartfinaler mod Sunds, og det er for få scoringer, og nede 0-2 i serien, krævede det en sejr på hjemmebanen.

Skanderborg var opsatte på egen bane og de fik stresset Sunds pænt i første periode, men trods to powerplays til Skanderborg var stillingen 0-0 efter første periode.

Kampens 3.powerplay gav endelig pote til hjemmeholdet, Mathias Bust der har haft en god sæson fik 2 min, og det udnyttede Nicklas Højholt til føring på 1-0.

Kort efter var det Skanderborgs tur til at spille i undertal, det klarede, men kort efter de var fuldtallige, satte Søren Holm udligningen til 1-1.

31 sekunder senere kunne Simon Lauridsen så bringe Sunds foran med 1-2, på 31 sekunder var det gode arbejde fra Skanderborg ødelagt.
Jesse Fortunato bragte dog balance igen i kampen men da Skanderborg fik en udvisning i slutningen af anden periode, så slog Sunds til i powerplay da Søren Holm med sin anden scoring bragte Sunds på 2-3.

Ukuelige Jesse Fortunato fik igen udlignet til 3-3 med 40 sekunder tilbage af anden periode.

Med 20 min tilbage af kampen, så blev sidste periode intens, Sunds kom på 3-4 inden anfører Brian Nielsen kort efter udlignede, og så var der dømt stillingskrig. Skanderborg havde mulighederne, men kendte ikke deres besøgstid, og Mikkel Skov der indtil nu ikke havde scoret mål, ja han satte den afgørende scoring til 4-5 sejr.

Skanderborg forsøgte i slutfasen, men tiden løb ud og Sunds var videre.

3 tætte kampe for Skanderborg, som de kan være tilfredse med, men respekt til Sunds, som i de 9 perioder der spilles mod Skanderborg, faktisk ikke taber en eneste! Det er skarphed.

Skanderborg
Jesse Fortunato 2+0
Nicklas Højholt 1+0
Brian Nielsen 1+0
Lasse Rolighed 0+1
Christian Bendtsen 0+1

2 x 2 min

Sunds
Søren Holm 2+0
Mikkel Skov 1+1
Anders Holm 1+0
Simon Lauridsen 1+0
Mathias Bust 0+1

4 x 2 min

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.