VM Danmark – Slovakiet 5-2

Effektive Danmark viser klasse.

Det blev til en flot 5-2 sejr over fremadstormende Slovakiet, det efter en intens kamp mellem de to mandskaber, hvor Danmark viste sig mere skarp på afslutningerne, og nåja havde en keeper i Mike Trolle der igen viste høj klasse. Dog skal det med, at den slovakiske keeper ligeså diskede op med et par klasseredninger.

1.periode var mest med Slovakiet i boldkontrol, men Danmark spillende klogt med bolden når vi havde den, og Danmark brugte banens længde og bredde godt til at få spillet til at flyde.

Det brændte på foran det danske mål da den første danske udvisning kom, og her var der tilløb til chancer, som kunne være endt med slovakisk scoring.

Danmark virkede til at have læst slovakkerne godt og havde som sådan styr på deres spil, men set hjemme fra skærmen, der må jeg tage hatten af for Slovakiets 2.kæde. de spillede med autoritet og tro på egne evne, og de var kun lige 20 år i snit alle 5 mand!

Tålmodighed er afgørende internationalt, ikke stresse og satse og lave uprovokerede fejl, og det var lidt hvad der skete ved det danske åbningsmål. Slovakkerne taber dumt bolden, og så går det stærkt, Andreas Glad på bolden og en tvær pasning til evig farlige Stefan Hedorf og vupti 1-0 Danmark.

Ikke helt fortjent set i lyset af slovakkerne nok havde bolden mest i første periode, og så smide meget på gulvet efter 20 sek spillet af anden periode.

Mønsteret fortsatte for begge hold, slovakkerne nok mest i boldbesiddelse og Danmark spillende klogt og lod modstanderne løbe en del når vi havde bolden. Men med gode afslutninger fra begge hold.

Næste mål, ja det blev Danmarks tur til powerplay, og der var ikke spillet lang tid før Mikkel Skov scorede på en tværpasning.

Det kunne have været Slovakiet der førte, men Danmark var skarpere foran mål, det var forskellen. 2 periode bølgede frem og tilbage og med samme spilmønster.

2 mål scoret efter 2 perioder kunne tyde på en kedelig kamp uden chancer, men faktum var at Danmark spillede klogt, og Slovakiet ikke var skarpe og hurtige nok i deres afslutninger.

For der var i resten af anden periode gode muligheder til begge mandskaber. Mod slutningen af anden periode, begyndte Slovakiet at tabe hovedet og tålmodigheden noget, dog uden det kostede.

Det gjorde det til gengæld i 3.periode, et slovakisk angreb bliver reddet af keeper Trolle og med et milimeterpræcist udkast kommer arbejdsomme Steffen Jensen alene med keeperen, forsøget bliver reddet, men Jensen finder på riposten Lukas Eldholm der scorer til 3-0.

Så stressede Slovakiet og de hang noget med næbbet og Danmark kunne igen tålmodigt spille sige igennem til både 4-0 og 5-0. Begge mål sat ind af Stefan Hedorf på assister fra Andreas Glad og Emil Kristensen. Sidstnævnte spillede igen en stor kamp for Danmark.

Slovakkerne var slukørede, men bevarede dog intentionen om at spille floorball og gik efter at score. Det blev til 2 mål til slut, det ene sat ind i 6-3 spil.

Danmark viste tålmodighed og kørte på med alle tre kæder. Specielt førstekæden holdte igen højt niveau. Kampen var spillet mere eller mindre til UG rent taktisk. Danmark udnyttede klogt vores styrker og at vi kan køre på med 3 kæder er meget positivt!

Danmark ligger i mellemgruppen internationalt hvor landene rangeret 5-11 er tætte, Danmark fik vist vi har konceptet, og at vi har tre kæder der kan være med. Vi har flere strenge at spille på, men at det også handler om at Danmark har udviklet sig til at være et mandskab der tør have bolden mere mod just landene rangeret mellem 5-11.

Nu venter Norge eller Letland, to hold vi har haft det svært mod…og her skal Danmark vise at koncept også holder mod dem!

Hvem var MOM i kampen…du har 5 stemmer

floorball den-svk.JPG

En tilfreds Marko Krogsgaard der igen var bærende i spillet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.