Optakt Danmark – Slovakiet

Det er kampen om førstepladsen i puljen det gælder, samt om Danmark skal møde nr.3 eller nr.4 i form af Norge eller Letland fra deres pulje.

Danmark har aldrig mødt Slovakiet, som er af mange udpeget som en mulig udfordrer til de fire store floorballlande.

Endnu har Slovakiet ikke haft held med at forløse det potentiale, og forrige VM, indfriede de ikke helt forventningerne.

Til dette VM har vi set et slovakisk mandskab med hurtig boldomgang men også et hold der ikke virker til at kunne holde niveau over 60 min, og som til tider kan have lidt svævende markeringer.

Men de kan spille utrolig hurtigt og de har mange kompetente skytter, og Danmark skal ikke ud i for mange tabte omstillinger, for så kan det gå hurtigt med målene.

Men hvad gør Danmark, et bud er at spille med tre kæder, og lade de der har rykket et stort læs blive en smile aflastet, så Danmark fysisk står friske til den afgørende play off kamp.

Der hvor jeg har set Danmark have en styrke i forhold til tidligere er at der faktisk er tre kæder der har fart. Tidligere VM har Danmark lige kunnet mønstre to kæder, og det slider på kræfterne.

Omvendt, så har Danmark haft fint momentum, og det må heller ikke gå helt tabt.

Danmark har været gode til at holde i bolden og køre bolden godt rundt mellem vores backer der har holdt højt niveau. Når vi samtidig har bevægelige backer, så er vores modstandere udfordret på at hele tiden skulle dække op. Så mon ikke vi igen ser danske backer der flyttet bolden rundt og tålmodigt afventer mulighederne enten med afslutninger udefra eller pasningen frem.

De danske omstillinger var virkelig skarpe igår, Jannik Trolle og Emil Kristensen var dygtige til at turde spille bolden frem. Keep it coming.

Det bliver tæt mod Slovakiet, god kamp, og torsdag er det afgang til VM 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.