Weekendens kampe

Så blev den første runde afviklet i ligaen, og det gav nogle interessante resultater.

Helsingør – Skanderborg 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
De to oprykkere tørnede sammen, og det blev en kamp som gæsterne fik lov at bestemme. Skanderborg så tunge ud, men med Brian Nielsen, Christian Bendtsen, Lasse Rolighed og svenske Gustofsson som de bedste. Så var det nok mod et Helsingørhold der havde chancerne, men ikke formåede at udnytte dem. Det kostede point for hjemmeholdet hvor Frederik Olsen, Michael Kock og Jonas Hviid var de bedre.

Hvidovre-Brønderslev 3-8 (2-6, 1-0, 0-2)
Gæsterne kom med blot 9 spillere. Men det var rigeligt mod et hjemmehold der så skidt ud defensivt og et Brønderslev der var effektive på kontraspillet og som efter første periode kunne cruise sejren hjem. Hvidovre førte 2-1 efter 10 min, men 5 scoringer fra Brønderslev på 5 min lukkede kampen. gæsterne lavede 2 mål i tiden 19:38 og 19:59. Stor forskel at gå til pause bagud 2-4 eller 2-6.
Det skal dog siges at Hvidovre havde mange afslutninger, men Anders Kjær i målet storspillede.

Frederikshavn-Rødovre 4-3 (1-0, 2-1, 0-2) (straffe)
Hjemmeholdet førte 3-0 mod Rødovre der manglede Marko Krogsgaard og Emil Kristensen. Den kamp skulle Frederikshavn have lukket.

For begge holds vedkommende var der to meget stærke keepere. Mike Trolle viste klassen og i den anden ende var Frederikshavns Jonas Juul Jensen på samme niveau.
Jannik Trolle var sammen med Daniel Hedegaard ansvarlig for Rødovre kom igen og fik 3-3.
Inden Frederikshavn vandt på straffe

 Copenhagen-Sunds 6-9 (0-3, 3-2, 3-4)
Der var underholdning i København. Gæsterne var klinisk effektive og var ret ligeglade med at der i optakten havde stået at Copenhagen var et hold der kunne stå i en DM finale.

For Sunds viste kvalitet og gik til 1-5 føring. Så rebede Copenhagen sejlene og gik ned på 8 spillere. Det virkede og fra det 32 min til 56 min gik Copenhagen til 6-5 føring. Med 4 min igen skal den kamp lukkes, det gjorde Sunds så med 4 scoringer. 2XMikkel Skov, Søren Holm og Simon Lauridsen var de slemme Sunds drenge!

cropped-floorball171.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.