DaFUs repmøde

Leave a comment

14/05/2016 by Steen Houman

Forbundet har sendt materiale ud til det kommende møde, som vil blive ledt af en særdeles skarp dirigent, som har været med før dengang bølgerne gik særdeles højt.

Der er selvsagt en lang række forslag som skal behandles samt hvem det skal vælges til bestyrelsen samt lidt internationale perspektiver.

Reglen med to spillere af ældre årgange i U20 rækken bortfalder, tak for det.

Så er der igen lavet om på struktur for liga og 1 div hos herre og damer. I forhold til faktiske forhold giver de såmænd god mening, men det ændre ikke på problemstillingen med ligaen hos damer og herrer. Mere om det i et andet indlæg.

Så er der valg til bestyrelsen, DaFUs formand er en af personerne der er på valg, og jeg håber han bliver valgt. Formandsskifte er noget man skal være varsom med, så har han trukket DaFU i den rigtige retning set med mine øjne.

Men der er muligheder for at blive valgt til en bestyrelse da andre er på valg, så har du en ambition om at være med til at gøre noget for sporten på det overordnede plan, så er det din mulighed. Vil du gerne ind, ja så er det at snakke med klubber som er dig vellidt og få dem til at bakke op om dit kandidatur.

Det kan være et lidet kønt syn nogen gange og særdeles patetisk at opleve når de politiske bølg går højt, og det er ikke mere end et år siden DaFUs bestyrelse pludselig havde et løstgående missil, der endte med en særdeles ophedet debat på et andet debatforum.

Bemeldte bestyrelsesmedlem proklamerede at han ville have fuld opbakning til repmødet, men han endte med at trække sig, for så senere at komme ind i bestyrelsen via bagdøren.

Det er demokratiet i sin nøddeskal på godt og ondt, vi har de medlemmer i bestyrelsen som der bliver valgt, og mener du. At du kan gøre det bedre, så meld dit kandidatur.

Så må du gerne udfordre en bestyrelse, men må respektere deres valg og beslutninger, det er jo nu engang deres lod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 709,608 hits
%d bloggers like this: