DaFUs repmøde

Forbundet har sendt materiale ud til det kommende møde, som vil blive ledt af en særdeles skarp dirigent, som har været med før dengang bølgerne gik særdeles højt.

Der er selvsagt en lang række forslag som skal behandles samt hvem det skal vælges til bestyrelsen samt lidt internationale perspektiver.

Reglen med to spillere af ældre årgange i U20 rækken bortfalder, tak for det.

Så er der igen lavet om på struktur for liga og 1 div hos herre og damer. I forhold til faktiske forhold giver de såmænd god mening, men det ændre ikke på problemstillingen med ligaen hos damer og herrer. Mere om det i et andet indlæg.

Så er der valg til bestyrelsen, DaFUs formand er en af personerne der er på valg, og jeg håber han bliver valgt. Formandsskifte er noget man skal være varsom med, så har han trukket DaFU i den rigtige retning set med mine øjne.

Men der er muligheder for at blive valgt til en bestyrelse da andre er på valg, så har du en ambition om at være med til at gøre noget for sporten på det overordnede plan, så er det din mulighed. Vil du gerne ind, ja så er det at snakke med klubber som er dig vellidt og få dem til at bakke op om dit kandidatur.

Det kan være et lidet kønt syn nogen gange og særdeles patetisk at opleve når de politiske bølg går højt, og det er ikke mere end et år siden DaFUs bestyrelse pludselig havde et løstgående missil, der endte med en særdeles ophedet debat på et andet debatforum.

Bemeldte bestyrelsesmedlem proklamerede at han ville have fuld opbakning til repmødet, men han endte med at trække sig, for så senere at komme ind i bestyrelsen via bagdøren.

Det er demokratiet i sin nøddeskal på godt og ondt, vi har de medlemmer i bestyrelsen som der bliver valgt, og mener du. At du kan gøre det bedre, så meld dit kandidatur.

Så må du gerne udfordre en bestyrelse, men må respektere deres valg og beslutninger, det er jo nu engang deres lod.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.