Træner Thorkild Christoffersen om Blackhawks vs. Hvidovre Kampe

12935181_10153286002256330_1036243415_nFra et træner perspektiv, hvordan er kvarfinale kampene gået?

Jeg synes vi mødte et rigtigt velfungerende hold og jeg tror vi blev noget overrasket over deres hurtige angrebsspil. Vi tabte desværre den første kamp på hjemmebane i en meget tæt kamp. Den første kamp på Sjælland var i mine øjne et stort pres spiller på deres mål hvor vi desværre ikke formået at udnytte alle vores chancer, men en kamp med et absolut højt tempo og mange gode ting fra begge hold.

Tredje Kamp var en intens affære og kunne faktisk gå til begge sider. Jeg synes at Hvidovre har meget godt materiale at arbejde med og jeg glæder mig til at følge dem det kommende år. Kunne være fantastisk for kvindefloorball hvis alle kampe i ligaen kunne spille med sådan en intensitet som disse tre er blevet spillet. 

Hvilke udfordringer har der været for dig som træner og for holdet?

Den største udfordring er i vores klub er at bibeholde vores vigtigste og mest talentfulde spillere, mange af disse søger uddannelser uden for Nordjylland. Vi har rigtig mange unge og talentfulde spillere der deltager i træningen i år så min opgave har været at tilpasse træningen således at alle holdets spillere har kunne udvikle sig. Før jul var vi et meget u-rutineret hold og manglede den sidste bredte, det har vi forsøgt at forbedre ved at trække og overtale nogen af de mere rutinerede spillere ind herefter efter jul. Det har været en kæmpe fordel at få disse spillere i gang har virkelig udvikles og præget mange af vores meget unge piger. Har absolut også sat langt mere tempo i vores træninger.

Hvilke succes oplevelser?

Den største succesoplevelser må absolut være at vi gik videre til semifinalerne.

Hvad er din analyse af de forestående semifinale kampe?

Tror det bliver meget tætte kampe mod AaB. Vi har endnu ikke vundet en kamp i denne sæson mod dem. Jeg er overbevist om at de vil møde et meget ivrige hold i de næste par kampe som absolut vil give dem modstand til sidste dommerfløjt

Hvordan ser du holdets muligheder for at nå det mest eftertragtede metal guld?

Det vil være at kæmpe til blodet sprøjter og sætte holdet over alt andet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.