Træner Stefan Dines om de forestående semifinalekampe mod Cph FC


12915311_10153908310090491_1631245444_o.jpg

Fra et træner perspektiv, hvordan er kvarfinale kampene gået?

Kvartfinalerne gik rigtig fint for os. Kamp et var rigtig god og alle leverede en god indsats til holdet, hvilket vi har sat fokus på. Dejligt at se på truppen, at nu hvor slutspillet er startet, så er folk der med god indsats. Herlev overraskede os ikke, da vi også mødte dem sidste år, hvor vi var klar over, hvad deres plan var.

Kamp to var god, vi havde lidt svært ved at få det samme flow på kampen som første kamp. Deres keeper gør også på dagen at sejren ikke bliver større, så ros til hende!

Hvilke udfordringer har der været for dig som træner og for holdet?

Udfordringerne i sæsonen har absolut været vest ligaen med kun 3 hold! Vi har allerede mødt AaB og Frederikshavn Blackhawks 7 gange med pokalen, da vi i vores vej til finalen, mødte begge hold. Det er ikke super motiverende, at stå over for de samme hold så mange gange!

Hvilke succes oplevelser?

Sæsonens største succesoplevelse er bestemt pokalfinalen, som vi ik bare vinder, men faktisk er vi bagud 0-3 og får vendt kampen! Det synes jeg, viser utrolig god karakter, vilje og en stor tro på tingene! Det er jeg utroligt glad for pigerne viser!

Hvad er din analyse af de forestående semifinale kampe?

Jeg forventer nogen tætte kampe med masser af fight. Og er sikker på, der kommer et sulten Copenhagen hold, der vil have revanche for vores pokaltriumf, så vi skal absolut være klare fra start.

Hvordan ser du holdets muligheder for at nå det mest eftertragtede metal guld?

Vi har absolut mulighederne, men AaB må næsten være større favorit, eftersom de vandt vest ligaen. Men inden man tænker Guld/Finale skal man komme med den rigtige indstilling til semifinalen!

Hvad syns du om dameligaen på nuværende tidspunkt, og hvad er dit håb og ligaens udfordringer i fremtiden?

Som skrevet tidligere så er en liga med 3 hold ikke holdbart, og derfor syns jeg, man skal tage to skridt tilbage, hvor man laver to divisioner i vest, delt op i nord/syd. Det vil gøre, at man ikke møder de samme hold og de hold, der ligger under den nuværende liga, kan udvikle sig ved at møde disse hold!

Jeg syns dog, at det bliver afgørende for den her model, at man laver nogen ændringer, så man også udvikler de bedste damespillere, dem der er inde omkring landsholdet eller lige under det niveau. Men bliver nødt til at gøre sådan ,at de kan få kampe på højere niveau, og det kunne gøres ved, at lade dem spille med i 1 div herre.
Jeg tror, vi skal tage et skridt tilbage til næste år, for at, om et par år have taget to skridt frem.

Dog stadig med en tanke om at gøre noget ekstra for dem på landsholdet!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.