Old Boys DM

Ja, jeg er kommet i den alder hvor jeg nok nærmere skulle deltage i veteran DM, men det findes ikke endnu, så må vi nøjes med Old Boys DM.

Faktisk et superhyggeligt arrangement som er planlagt til at blive afholdt i Holstebro, den 14.maj.

Jeg har intet mod Holstebro, ligeså lidt som når arrangement placeres i øst.

Men det giver en særdeles skævvridning af tilmeldte hold, om det afvikles i øst eller i vest. For få østhold vil tage turen vestpå, og ingen vesthold tager turen østpå.

Så er der datoen, 14.maj, det er midt i pinsen, og så er der altså nærmest dømt udgangsforbud for familiefædre, hvilket de fleste nu engang er, når de kan være med i old boys DM.

Så kære DaFU, find på et andet koncept, lad der være DM i øst og vest, og lad vinderne mødes i forbindelse med DM finale eller hvad man kan finde på.

Lig så old boys DM, på et tidspunkt hvor der ikke er udgangsforbud for familiefædre, så tror jeg faktisk I rammer et stævnekoncept, hvor flere hold vil komme.

Jeg er ret sikker på, mit hold vil komme, og pynte med vores lyserøde trøjer der er fyldt delvist godt ud af vores old boys maver

Sidst vi var med, der hyggede vi os gevaldigt i Vanløse der var været på dagen. Der blev jo snakket minder og vi fik blev rundbarberet af Rødovre, men vi snuppede da en DM medalje, da vi vandt bronzekampen.

Nåja, der var kun 4 hold med, men stolte og tilfreds var vi da.

Vi vil gerne deltage, og det vil der sikkert også være mange andre hold der vil, men gør det enkelt og let for os. Så kommer vi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.