Rhandy Dyrholm Nagy, Anfører, Herning Pirates

12804526_10153831677650485_1715047197_n.jpg

Det er jo en ny tid for jer, hvor i er kommet med i slutspil, men har spillet i 1 division i løbet af sæsonen, eller måske jeg lægger ord i din mund, hvordan ser i det?

Det er helt rigtigt, vi går en ny og spændende tid i møde og vi er rigtig spændte. Vi er klar over at vi er underdogs, men det vurderer vi som en god ting, fordi presset ikke ligger på os. Vi kan gå ind og spille vores spil og kan nærmest kun overraske.

Hvordan er sæsonen gået for jer i klubben?

Vi har haft en rigtig god sæson, hvor vi har fået flere af vores nye spillere ind på holdet og givet dem noget kamperfaring. Vi havde jo et mål fra sæsonstart der hed, at vi skulle vinde 1. division, så det er jo rigtig dejligt at det også er lykkedes for os.

Hvordan har kampene været i 1 division i vest?

Det har været nogen rigtig spændende kampe, uanset hvilket hold vi har mødt. Det har været rigtig fedt med så mange forskellige modstandere, som alle har meget forskellige spillestiler. Samtidig har det været skønt at mærke den intensitet og fysik som der har været i langt de fleste kampe.

Har i fået modstand?

Det har vi helt sikkert. Vi har skullet arbejde hårdt for det i hver eneste kamp, men specielt kampene mod Team Aarhus har været virkelig fede og meget tætte.

Hvilke forandringer er der sket på holdet, siden sidste sæson?

Vi har blandt andet fået ny træner, som vi alle har skullet tilpasse os. Men overordnet set synes jeg det har været en positiv oplevelse. Derudover har vi fået flere nye spillere, som alle er kommet rigtig godt fra start, men desværre har vi også sagt farvel til nogen andre.

I ligger nr 1 i 1 division, hvordan er i kommet dertil?

Jeg tror den primære grund er vores holdånd. Vi har et rigtig godt hold, hvor vi bakker hinanden op hjælper hinanden videre. Derudover har vi alle et stort vinderinstinkt og en fightervilje, som helt sikkert også har hjulpet os på vejen.

Hvordan er det nu at skulle være med i landsliga og slutspil?

Det er vildt spændende at få chancen i slutspillet, det er jo mere end hvad vi regnede med da sæsonen startede. Jeg glæder mig rigtig meget til næste weekend hvor vi skal en tur til Copenhagen, da jeg ser det som en mulighed for at få holdet styrket og komme endnu tættere sammen. Vi tager det helt sikkert som en oplevelse.

Hvad er jeres forventninger til jeres præstation?

Jeg tror ikke vi har de helt store forventninger, som sagt kan vi næsten kun overraske. Vi skal bare spille vores eget spil, som vi har haft stor succes med gennem hele sæsonen. Derudover skal vi spille op til vores bedste i hvert eneste kamp, så vi bagefter kan sige, at vi i hvert fald har gjort alt vi kunne.

Hvem skal man holde øje med fra holdet her i slutspils-runderne?

Jeg tror det bliver rigtig spændende at følge en spiller som Birgitte Nordstrøm. Hun er kommet til vores hold i denne sæson og har spillet nogen fantastiske kampe. Med hendes intensitet og vilje, så er jeg sikker på hun kommer til at være en vigtig brik i de kommende kampe.

Årets spirende talent?

Der er flere der kan nævnes, da jeg synes mange af vores nystartede spillere har gjort rigtig god figur. Dog vil jeg specielt pege på Lillian Skott Dahl, som er startet med floorball i denne sæson i en alder af 40+, men har alligevel formået at spille sig på hold i alle kampe siden. Hun udfylder den rolle hun får, er utrolig nysgerrig og læringsvillig og hun giver den 100 % hver gang hun er på banen,

Årets gammel i gårde, som har leveret en god og solid præstation eller forbedret sig markant?

Der vil jeg uden tvivl sige Louise Enok. En spiller som har en del år med floorball på bagen og som har været med siden holdet startede op. I denne sæson har hun fået en fast plads som back og har haft en kanon sæson, hvor hun ikke har ladet mange angribere passere.

Hvordan har holdet det her i slut af sæsonen?

Vi er klar til at sparke røv. Vi har kunnet spille med meget bredde i de fleste kampe, så flere spillere har haft mulighed for at udvikle sig og det har så ikke været de samme spillere der er blevet trukket på hele vejen igennem.

Er i klar til DM?

Vi er SÅ klar. Vi glæder os til at spille mod de bedste kvindehold og håber selvfølgelig på at vi får lov til at møde mere end et hold Og så er vi klar til at vise Danmark at vi også godt kan spille floorball i 1. division!

Hvad er jeres største udfordringer ved forstående kvartfinaler og på vejen mod DM guld?

Det landsdækkende slutspil er den største udfordring. Folk har naturligt andet end floorball som også er vigtigt, og en tur over broen er måske ikke det meste attraktive når man også har familie, arbejde og økonomi at tænke på.

Hvad er jeres vurdering af dette DM, hvem vinder?

Uanset hvor meget jeg gerne vil tro på at vi går hele vejen, så er vores hold nok ikke der endnu. Men mon ikke ÅFK ender med at forsvare deres titel.

Tusind tak Rhandy, jeg ønsker jer god vind i slutspillet, og at i får blod på tanden til at fortsætte i liga rækken 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.