Jasmin Damm, anfører, ÅFK

12801447_10208122170268113_2432116953070056651_n

Hvordan er sæsonen gået for jer i klubben?

Det har været en sæson med op- og nedture. Vi vandt pokalfinalen – men har samtidig tabt nogle vigtige kampe i grundspillet, og det har vi lært meget af. Derudover har vi haft en del udskiftning i forhold til sidste års trup, så der har været eksperimenteret meget.

Hvordan har kampene været i vest?

Kampene har været meget tættere i år i forhold til sidste år, og det har gjort, at niveauet har været rigtig højt og man har skullet præstere i alle kampe. Samtidig har det dog været svært at sætte sig op til hver eneste kamp, idet vi har mødt de samme to hold 7 gange.

Har i fået modstand?

Ja helt bestemt – både Blackhawks og i den grad Aab har vist højt niveau i år. Som sagt har det været meget tætte kampe gennem hele sæsonen. Hvilke forandringer er der sket på holdet, siden sidste sæson? Vi har mistet nogle dygtig spillere, herunder Julie Perto og Ann-Carina Leegaard, og Mette Faurholt er blevet gravid. Men vi har samtidig fået to dygtige spillere i Kristine Sørensen og Anna Bang, og Maria Steenfeldt Vesterris er vendt tilbage fra pause. Derudover er vores assistent træner fra sidste år Stefan Dines blevet vores træner – hvilket jeg synes, har givet holdet en rigtig positiv energi.

I ligger nr 2, hvordan er i kommet dertil?

Vi har eksperimenteret meget med kæderne for at finde den bedste løsning til slutspillet, og det har kunne ses i vores spil – men vi håber, at det vil give pote fremadrettet.

Hvem skal man holde øje med fra holdet her i slutspils-runderne?

Jeg synes helt klart, at man bør lægge mærke Cecilia Dinardo – hendes bund niveau ligger langt over de flestes højeste niveau. Samtidig synes jeg også spillere som Kristine Sørensen, der viser hurtighed og fightervilje i hver kamp, er værd at holde øje med, og på backsiden har både Anne Sofie Thaarup og Anne VP vist rigtig højt niveau denne sæson.

Årets spirende talent?

Jeg synes faktisk, at der er flere i vores trup, som har udviklet sig denne sæson, blandt andet Maria Steenfeldt Vesterris og Fie Carlsson – som begge har tilkæmpet sig en en plads i første og anden kæden og fightet hver kamp. Endvidere synes jeg, at Anne VP har udviklet sig denne sæson – hun er en solid og målfarlig back.

Årets gammel i gårde, som har leveret en god og solid præstation eller forbedret sig markant?

Det må helt klart være Gis (Marie Louise Tøttrup). Hun viser niveau i hver evig eneste kamp og kæmper for hver en bold – man kan altid regne med Gis. Det er imponerende!

Hvordan har holdet det her i slut af sæsonen?

Med en lidt turbulent sæson føler jeg, at holdet er klart til at give den gas – vi har som sagt tabt nogle vigtige kampe, men har samtidig lært af dem – hvilket jeg mener, at vi kan bruge konstruktivt i denne del af sæsonen.

Er i klar til DM?

Ja i den grad – det er nu det gælder.

Hvad er jeres største udfordringer ved forstående kvartfinaler og på vejen mod DM guld?

Vi har været svækket på backsiden, og det har kunne mærkes specielt mod Aab. Heldigvis har vi fået dygtig Natascha Pihl tilbage efter skade, og jeg tror på, at det kan hjælpe på denne udfordring.

Hvad er jeres vurdering af dette DM, hvem vinder?

Det er meget svært at sige på nuværende tidspunkt. Jeg mener ikke, at man i år på forhånd kan sige, hvem der står i finalen – vi mødte f.eks. Copenhagen i pokalfinalen som viste højt niveau og det var en tæt kamp, som kunne være endt til deres fordel – derfor mener jeg, at det er meget lige i år. Men jeg tror og håber på, at ÅFK kommer til at stå i finalen.

Ja det bliver jo spændende at følge jer, held og lykke til Jasmin og holdet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.