Hvad så nu med damelandsholdet

Danmark endte som bekendt som nr.10, men med et særdeles ungt hold, og som tidligere skrevet er det tæt mellem nr.5 og nr.11 i verden.

Danmark taber blot på straffe til Tyskland om at gå i kvarten.

Så landstrænerteamet, de skal have ros herfra, landsholdet viste niveau, og vi fik vist vi kan spille med i gruppen efter de 4 bedste lande i verden.

Faktisk ser det da lovende ud, på kort tid har teamet fået sat godt skik på holdet, og med holdets ydmyge stjerne Cecilia Dinardo, så ser det interessant ud.

For hjemme i Danmark, er der en god flok piger, der hvis de vil, ikke er langt fra en landsholdstrup. Det vel at mærke relativ unge spillere, samt et par gamle koner på 24-25 år.

 Jeg ved ikke hvad aftalen er med det nuværende team omkring landsholdet, men de tog over og med succes som jeg ser, fået sat gang i en positiv proces.

Der er altid mange der går rundt med en landstræner i maven, men jeg håber virkelig DaFU vælger kontinuitet, fremfor at skifte besætningen igen.

Danmark har været ekspert i at have landstrænere der ikke holder mere end 1 VM. Så kan der bygges forfra.

Så jeg håber der bygges videre på det fundament der er i teamet, for de gjorde en god indsats, og landsholdet fik vist de kan spille floorball. Så de piger venter jeg mig meget af.

 

Advertisements

3 comments

  1. Det vil være meget atypisk dansk floorball, hvis det er de samme trænere, der står i spidsen for holdet ved VM 2017. Se bare på herrelandsholdet, hvor Kasper Sindt havde gang i noget rigtig godt, men så hoppede fra.

    • Kasper kunne ikke forene et job med det at være træner. Man skal ville det 100%.
      Men historien viser at en trænet sjældent holder mere end 1 vm

      • Tror da gerne det Team der er der nu forsætter, men er jo op til DaFu.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.