29-5 kampen set med en Vanløsespillers øjne

Hvordan var kampen set med Vanløseøjne, det måtte jeg høre en af de spillere der har været med i mange år, og som fandt trøjen frem igen og kæmpede.

Det var Kasper Kennedy, så læs herunder hvad hans tanker var om kampen

1) Hvad var tankerne i klubben inden kampen, var det en overvejelse at trække holdet?
Én af de helt store udfordringer gennem de sidste par uger har været at vi på intet tidspunkt har haft en statisk situation at forholde os til. Der er en udvikling lige nu hvor en masse spillere løbende er faldet fra af forskellige årsager, og jeg tror desværre ikke vi har sagt farvel til den sidste endnu. Udgangspunktet har været at så længe det er praktisk muligt, vil vi stille med et hold i Ligaen, det kunne vi i lørdags – men situationen kan være en anden næste weekend…

2) Hvad gør at du og andre Vanløsespillere trækker trøjen på til kampen?
Der er heldigvis mange i Vanløse som spiller for navnet foran på trøjen, og ikke det bagpå. Det vi oplever lige nu tangerer til en krisesituation, og derfor må alle mand lige strække sig lidt indtil bestyrelsen kommer oven vande og forhåbentlig snart har en plan klar til hvad fremtiden skal bringe.

3) Hvordan ser du selv kampen, var det en mærkelig kamp at spille?
Nu har jeg faktisk prøvet en lignende situation da jeg spillede Liga med Dragør for 11-12 år siden så jeg var nok ikke lige så chokeret som kampen skred frem som andre var. Men jo, der var da en speciel, grænsende til komisk, stemning og det er en større karaktertest at gå på banen skift efter skift når der er så tydelig niveauforskel. Nu har vi fået ros fra Copenhagen for at knokle hele kampen igennem, og jeg synes også de fortjener et klap på skulderen for en professionel tilgang til kampen. Der var ingen hån eller respektløs attitude fra deres side, hvor mange andre nok havde udnyttet muligheden til at jorde en underlegen modstander. Alt i alt var det en af de mest fair spillede kampe jeg har deltaget i – bare med rigtigt, rigtigt mange mål til forskel.

4) Whats next, vil Vanløse spille færdig i sæsonen eller hvad er tankerne?
Jeg tror og håber personligt at kampen mod Copenhagen var et wake up call der gør at klubben må overveje om Vanløse hører til på det her niveau lige nu. Der ligger en masse overvejelser omkring stolthed, ambitioner, økonomi og fastholdelse af spillere der skal gøres op for at finde ud af hvad resten af sæsonen skal byde på. Det er ikke min beslutning, men vi er mange som bakker op om klubben så uanset hvad der sker, står vi stadig sammen som klub på tværs af alle hold, og det er helt rart at få bekræftet så mange der virkelig viser loyalitet når det spidser til.

5) Hvordan var det at få comeback for det meste af holdet?
Det var på ingen måder et planlagt comeback. Vi er mange som har trænet og spillet på lavt blus siden sidste sæson og det kunne ses på niveau og tempo. Udover det var det sjovt at blive testet på højt niveau igen. 6) Ordet er frit Alt ovenstående er mine personlige holdninger og ikke nødvendigvis de samme som resten af spillerne på Vanløses 1./2.-hold eller bestyrelse

Skal vi lige have stats med for Kasper Kennedy de seneste sæsoner

2014/15 59. Kasper Kennedy Vanløse 4 7 11
2013/14 64. Kasper Kennedy Vanløse 4 4 8
2012/13 43. Kasper Kennedy Vanløse 7 6 13
2011/12 34. Kasper Kennedy Vanløse 11 6 17

floorball173

One comment

  1. Jeg var på tilskuerbænken og tager hatten af, i den grad, for Vanløse !!!! Ikke noget tidspunkt I virkede opgivende, men kæmpede flot…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.