Påstand: Niklas Knøsen er slideren der holder sammen på et urutineret AaB hold

Men det koster i antal point han laver hvor han sidste sæson lavede 17+5.

Hvad mener den tidligere landsholdsspiller og klubkammerat Allan Jensen om dette?

Knøsen kommer på overarbejde i denne sæson, han skal forsøge at holde sammen på den unge trup i Aab, hvilket bliver uhyre svært. Jeg ser mange faktorer spille ind på det bliver en mager pointhøst for den normal farlige forward, men den væsentligste bliver at han ikke har nogle medspillere som kan sætte ham op til pointene, og han er ikke typen der laver 2-3 fikse driblinger for at smide den op i krydset efterfølgende.

Ydermere levner jeg ikke Aab mange chancer i kommende sæson, så dem i pokalen imod Brønderslev, offensivt er de skræmmende dårlige og den nye træner ligger op til 2-2-1 hvilket bliver bygget op fra en stram defensiv.

Derudover har de haft en meget turbulent og sen opstart, de virker til at være i utrolig dårlig forfatning fysisk.

Andre ting som jeg ser blive en faktor for en pointmager sæson for Hr. Knøsen, kan være i tvivl om hvor højt han prioritere Floorball i år, han har fået en datter, har vekslende arbejdstider og er begyndt som ligadommer i Ishockey i denne sæson, så forudser fokus er flyttet en del i forhold til tidligere sæsoner.

floorball160
Knøsen sender mange bolde i mål, men også i denne sæson

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.