Påstand: Vinder Brønderslev guld?

Brønderslev vinder alle kampe i grundspilet og cruiser i finalen, som de vinder.

Hvad mener Lars Skytte om denne påstand:

Som jeg ser det så er topholdene ret lige, og derfor kan jeg ikke forestille mig, at Brønderslev går ubesejret gennem sæsonen. De kan godt gå hele vejen, men jeg har stadigvæk Rødovre som favoritter foran Brønderslev og Copenhagen.

floorball150
Finder Brian Nielsen og Niklas Juul vejen til guldet

Vidste du at min blog er nomineret til årets sportsblog, det sammen med andre blogs. Hvis du vil gøre mig og de andre en tjeneste, så gå ind på dette link, og stem på den side du syntes skal have din stemme, som årets sportsblog 2015

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.