#Floorball, Jamboree i Greve….succes

Godt gået af Greve, de havde indbudt pigespillere fra de andre klubber, til at komme og have en dag med jamboree.

Ideen med Jamboree er at komme på tværs af klubber og alder, og have en dag sammen hvor floorball er i centrum, men i stedet for at kun have noget med ens egen klub at gøre.

Ja så blander man pigerne på kryds og tværs.

På den måde kommer der nye relationer og det at have et tilbud som dette til pigerne, ja det gør at det også bliver lettere at fastholde pigerne i sporten forhåbentlig.

Masser af bold og udvikling
Jamboree starter ofte ud med en times floorballtræning med fokus på masser af boldberøringer til den enkelte og hvor der laves samarbejdsøvelser.

Så laves der hold og spillerne møder nu hinanden. Holdene er som sagt blandede, og det gælder om at mixe spillerne så holdene cirka har samme niveau.

Alle skal have cirka samme spilletid, således der ikke er nogen der bliver glemt og får en øv oplevelse.

Spørger man spillerne om de helst ved sidde på bænken hos et hold der vinder eller spille hos et hold der taber.
Der er svaret enkelt…

DE VIL SPILLE

Succes.
Fedt at en klub som Greve og ligeså Hvidovre laver de her tilbud. På dagen var der 25 spillere fordelt på 6 klubber, det lige fra en klub der kom med en spiller, til Greve der selvsagt som værter stillede med lidt flere spillere.

Hvis hver klub i den kommende sæson stod for en jamboree, så ville der spredt over sæsonen være 6 supertilbud til pigerne.

Just tilbud til denne gruppe kniber det med, da de ikke er så mange tilbud til dem, så det at have en jamboree, det er et enkelt tiltag der virker, for at få gang i pigerne.

Tag ansvaret.
Så kære klubber der har piger…snak sammen, tag teten og meld ud, vi vil gerne lave en jamboree…få koordineret dette indbyrdes mellem klubberne, så datoerne er kendt, og få så DaFU til at sætte det på deres oversigt over stævner

floorball jamboreeblog floorball jamboree antal piger

Grafen vaser antal piger TOTALT i Danmark der spiller floorball under 12 år…Ikke mange, det er skrøbeligt…men potentialet er stort.

Skulle greve have toppet dagen, havde de byttet den mandlige gæstetræner ud med en af hunkøn, således at alle pigerne oplevede at det kun var piger/kvinder på dagen.
Alle Greves trænere var dog i hallen (mange af dem af hunkøn), og kan være det at de havde tid til at kigge på og blot snakke floorball ligeså gav dem inspiration til hinanden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.