#Floorball, 6 skarpe til ligatrænerne…Jens Hagbarth, AaB

Så blev det Jens Hagbarths tur…det er kun Århus træner der mangler, mon han kommer på banen…

1) Hvilke 3 spillere har imponeret dig denne sæson?
Jesper Schow: Dejligt at se at Jesper har fundet skarpheden frem igen, spændt på om han holder pointsnittet og om det evt udløser en vm-plads.

Nikolaj Parbo: Utrolig skarp wing, han laver altid mange point mod os/mig, virkelig eksplosiv og ikke bange for at gå på afslut.

Søren Holm: Spillende træner i Sunds, absolut en af grundene til at vi tabte til Sunds, leder for det unge hold, som også levere på banen.

2) Hvilke 2 keepere, ud over de tre der er på landsholdet har gjort det godt?
Kasper Eriksen: Stod en brandkamp i Aalborg mod os, på trods af et kæmpe pres i de 2 sidste perioder, så var han piv skarp og iskold og tog det som kom, det samme gjorde han oppe i Brønderslev. Ros herfra.

Alex Jensen/Jonas Juul Jensen: Bliver nødt til at nævne mine egne unge målmands talenter, i en alder af 17 og 19 år så må det være det yngste målmandsteam, samtidig er de piv seriøse og har leveret flotte præstationer hele sæsonen, glæder mig absolut til at følge disse to i fremtiden.

3) Hvilken kamp har været Jeres bedste i år?
Synes vi har haft mange gode og tætte kampe i år, det er en tæt liga i år, alle kan slå alle på dagen, det er dælme fedt at være en del af. Men vores bedste kamp må nok være Benløse ude. 1. periode ender 2-2 og vi får justeret lidt i defensiven og derefter er det vores kamp og vi holder Benløse fra de store chancer og kan tage fortjent hjem med en 6-3 sejr.

4) Er der to unge spillere du godt vil fremhæve som du har bidt mærke i?
Som u19 assisterende landstræner, så vil jeg gerne rose klubberne for at bruge en masse unge i øjeblikket, dejligt at se og det er absolut kun med til at udvikle vores ungdom/talenter. så kæmpe ros til alle trænere for at give så mange chancen.

Synes der er mange som jeg har bidt mærke til og vil ikke kun nævn to, så i stedet vil jeg opfordre unge som er omkring trupperne, fortsæt med at knokle på, lær fra jeres trænere og spillere i truppen, og fortsæt med at ville udvikle jer.

5) Hvilken trænerkollega vil du gerne rose?
Kan dælme rose mange trænere her, synes der er mange kompetente trænere i de forskellige klubber, som absolut er med til at udvikle denne liga og få diverse hold til at præstere. Keep it up! så klap jer selv på skulderen, gå glad til træning og få jeres hold til at tage flere point i denne tætte liga.

Men vil gerne bruge muligheden for at rose alle de frivillige ungdomstrænere ude i klubberne, som er med til at udvikle dansk floorball og sende talenter til talentprojektet eller u19 landsholdssamlingerne. Bliv ved at bed at motivere unge og fortsæt med at give dem redskaberne til at blive gode floorballspillere. så en kæmpe knivtang herfra!;-)

6) Ordet er frit?
God sæson til alle i hele floorball Danmark, lad os fortsætte med at skabe udvikling og fremgang i denne sport.

Held og Lykke til det danske landshold med VM i december, glæder mig til at komme op og se jer, samt heppe på jer

floorball schow
Jesper Schow har imponeret 

Foto: IFF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.