#Floorball, talentarbejdet hos pigerne

Der sker noget på talentsiden hos damerne, dygtige Marie Krabbe har sammen med andre sat gang i en del aktivitet. Noget af det vigtige er at få flere piger til at spille, og der flere klubber godt i gang, og derfra er grundstenen lagt for et talentarbejde.
Jeg spurgte just Marie Krabbe om hvad der egentlig sker med talentarbejdet
1) Hvordan ser det ud med talenter på pigesiden
Rundt omkring i landet findes ret mange talentfulde piger, nogle af dem spiller allerede i dameligaen, andre spiller med på diverse drengehold. Der er måske ikke helt så mange piger, som man kunne ønske sig, men pigerne er der – de har ambitioner, er talentfulde og vil rigtig gerne floorball.
2) Hvad sker der af aktivitet for dem
Det nye pigeudvalg i DaFU vil gerne gøre en ekstra indsats for at videreudvikle og styrke pigerne. Derfor indkaldes til talentsamlinger for piger i aldersgruppen 14-19 år. Her er kodeordene lyst, motivation og gejst og er for piger, der gerne vil blive bedre og måske en dag på landsholdet.Første samling er i november i tre regioner: øst, nordjylland og midtjylland. Sideløbende laves pigeaktiviteter for de yngre piger, som mere er baseret på leg og samvær på tværs.

3) Er der fri tilmelding til samlingerne?
Der er fri tilmelding til samlingerne

4) Hvor kan man læse mere

Læs mere på facebook-sidern Kvindefloorball for piger og damer
5) I laver en samling i februar, hvad skal der ske der og hvad sker der videre frem

Udover samlingerne i november kommer der en landsdækkende PigeCamp i Kolding d. 7.-8. februar hvor pigerne samles på tværs af regionerne og spiller med og mod hinanden. Derudover satser vi evt. på en samling i april/maj i regionerne. Herefter evaluerer vi projektet og lægger en plan for den kommende sæson
Men målet er helt klart at vi får et stærkt program op at køre i mange år fremover – for både de ældste talentfulde piger og for de yngre piger, der måske lige er startet til floorball.
6) Ordet er frit
Vi håber at klubberne og pigerne bakker op om samlingerne, Og så glæder vi os til at se pigerne gå til den og løfte pige/damefloorball’en til nye højde
floorball anikka bengtsson
Målet er at få udviklet flere dygtige spillere til at nå denne
spillers niveau (#21 Annika Bengtsson)
Foto: IFF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.