#Floorball, 6 skarpe til ligatrænerne….Martin Lytje, Hvidovre

1)Hvilke 3 spillere har imponeret dig denne sæson?
Jesper Schow (Copenhagen), I vores kamp mod Copenhagen var han uhyggelig god, og det var både som afslutter, oplægger og presspiller.

Jacob Andersen (Copenhagen), Jeg vidste Jacob er en god spiller fra jeg selv spillede med ham, men efter hans år i Sverige må jeg sige han bare er blevet endnu bedre.

Steffen Jensen (Aab), Ud fra vores kampe i sæsonen indtil nu, vil jeg vurdere Steffen til at være den bedste individuelle spiller, vi har stået overfor. I den første kamp mod Aab er det stort set ham vi taber til, på trods af vi brugte masser af kræfter og fokus på ham.

2)Hvilke 2 keepere, ud over de tre der er på landsholdet har gjort det godt?
David de Fries (Benløse), I sæson premieren stod han helt fantastisk mod os, og viste sit ekstremt høje topniveau i den kamp.

Jeg bliver nødt til at pege på min egen Kasper Eriksen som den anden. Erik har været god i alle vores kampe, men specielt i vores svære udekampe har han været ekstraordinær.

3)Hvilken kamp har været Jeres bedste i år?
Jeg vil sige vores overtidssejr oppe i Brønderslev har været den jeg var mest stolt af. At vi kunne komme tilbage i 3. periode og ende med at vinde i overtid, gjorde det til en særlig milepæl i vores projekt.

4)Er der to unge spillere du godt vil fremhæve som du har bidt mærke i?
Mikkel Skov (Sunds), jeg kendte ham kun af navn inden vores kamp mod Sunds, men han fik godt nok sat en tyk streg under sit talent i den kamp. Jeg var især imponeret over hans autoritet og fysik. Det er sjældent at se en ung spiller tage så meget ansvar i samtlige situationer.

Rasmus Overgaard (Aab), jeg synes han spillede ekstremt solidt i begge ender af banen mod os, og var klart en af Aab’s bedste i de to kampe vi har spillet mod dem.

5)Hvilken trænerkollega vil du gerne rose?
Jeg er må sige jeg er imponeret over Rødovre, og især Oscar Eklund, som har formået at holde Rødovre mandskabet på så højt niveau stadigvæk.

Dog går min ros til Aab’s Jens Hagbarth, ud fra de hold vi har mødt indtil videre i sæsonen. Aab-kampene har været de fedeste og mest udfordrende for mig rent taktisk.  Derudover synes jeg at Aab har en god kombination af profiler og talenter, og de spiller efter en klar filosofi. Så min ros går til Jens ud fra de to kampe.

6)Ordet er frit?
Det har været en fornøjelse at komme op i Ligaen. Alle kampe er tætte, og jeg synes niveauet har været højt. Personligt er jeg tilfreds med vores start i Ligaen generelt. Vi har spillet med meget høj kvalitet i nogle kampe og situationer, og med et for lavt bundniveau i andre. Vi arbejder konstant med disse elementer for at blive bedre, og jeg fokuserer ikke specielt meget på tabellen, men første og fremmest på vores udvikling og procesmål.

IMG_0222
Steffen Jensen, Aab

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.