Dameliga, Hvidovre – Rødovre 3-5

Hvidovre – Rødovre 3-5 (1-3, 1-1, 1-1).

Der var top kamp i Hvidovre, hvor 2. pladsen i rækken var på spil. Det krævede dog en sejr til Rødovre, hvis de skulle indtage 2. pladsen.

Det var da også gæsterne som var mest klar fra start, i en kamp som skulle gå hen og blive ret intens fra start til slut. Perioden starter med et selvmål af gæsterne, men det fik de rettet hurtigt op på, og i midten af 1. periode stod den 1-2.
I slutningen af perioden fik Rødovre en udvisning, og Hvidovre havde muligheden for at udligne, men i stedet er det Rødovre’s Laura Bloch som finder vej til Hvidovre’s mål, og perioden ender 1-3.

I slutningen af 1. perioder får gæsterne endnu en udvisning, og starter derfor 2. periode med 2 udvisninger på samme tid. Skulle det lidt slukøret Hvidovre hold ind i kampen, ja så var det der, og efter blot 15 sek. reducere Hvidovre’s Jasmin Damm til 2-3.
Rødovre var rigtig gode til at lukke ned for hjemmeholdet, i næsten alle momenter i kampen, og fik Hvidovre en chance, ja så var de ikke effektive nok til at score, eller også tog Rødovre’s dygtige keeper boldene.
Med ca. 5 min. tilbage af 2. periode øgede Rødovre til 2-4, et flot mål sat ind Helena Brejnholt. Selv samme spiller indkasserede dog en udvisning i slutningen af perioden, så Rødovre skulle starte 3. periode i undertal.

Hvidovre fik igen chancen for at komme ind i kampen, men udnyttede ikke overtalssituation i starten af 3. periode. Men i det 7. min. fik Hvidovre’s Eva Knudsen reduceret til 3-4, og så skulle alle sejl sættes ind. Hjemmeholdet pressede på, og med 2 min. igen, tog Hvidovre deres keeper ud, og spillede med 6 markspillere. Rødovre’s unge Martine Terrida opsnapper bolden, og lukker kampen med en scoring i tomt mål, til 3-5.

Dette betyder at Rødovre indtager 2. pladsen, og skal møde ÅFK, og Hvidovre skal en tur til Frederikshavn i slutspillet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.