Sunds – AaB 16-2 (ligaherrer)

Sunds fik den længe ventede ligasejr, og dermed har de indledt jagten på at komme med i semifinalen.

Sunds fik den gode start, AaB som er kommer foran i deres foregående kampe, måtte se Sunds score efter 2,15 min.

Så fulgte perioden med Sunds på bolden men ingen mål, og det der egentlig blev afgørelsen kom med to mål på 42 sekunder, da Sunds rykkede til 3-0.

Nu har mange hold kommet igen fra denne stilling, men Sunds fik en pind mere til 4-0 inden pausen.

AaB kørte på med god energi, men med fem mål på lidt over 4 min i anden periode, så lukkede Sunds kampen ved at komme foran 9-0.

Slutteligt endte det 16-2.

AaB er lidt i mellemland, sammen med Strandby (der spiller oprykningspil) er de klart bedre end de andre, men der er et stykke op til top 5!

Sunds har fået den tidligere U19 landsholdsspillere Emil Rom igang igen, og han fik scoret første ligamål for dem. Emil Rom var faktisk på U19 VM all star hold da Danmark rykkede op i 2015. Med på det danske U19 hold dengang var faktisk et par Sundsspillere i form af Mikkel Skov, Mathias Laurudsen, Kristoffer Handgaard og Matthias Bust.

Mathias Nordmann, Sunds
Vi har sat os i en situation, hvor vi skulle have 3 point i denne kamp. Vi satte et tempo fra start til slut som AaB ikke kunne følge. Det var reelt ikke tvivl om udfaldet efter 1. Periode. Vi fik brugt alle spillere og alle gjorde en flot figur.

Jeg kan ikke pege på en enkelt spiller fra AaB, der gjorde det bedre end de andre. De kæmpede alle flot – flere på uvante positioner, da de var en del amputeret til dagens kamp.

Mark Reinert, AaB

Endnu en hårdt omgang med et meget amputeret hold. Et godt Sunds hold gjorde det svært for os fra start, og vi hang efter i 60 minutter.

MOM: Mikkel Skov og 2x Handgaard

Sunds – AaB 16-2 (4-0, 7-1, 5-1)
Sunds
Mikkel Skov 3+4, Kristoffer Handgaard 3+1, Morten Handgaard 2+2, Anders Holm 2+2, Simon Lauridsen 3+0, Esben Køhler 1+1, Mathias Lauridsen 1+1, Andre von Enckevort 0+2, Frederik Kjeldgaard 1+0, Emil Rom 1+0, Theis Lauridsen 0+1, Jeppe Schmidt 0+1
AaB
Patrick Pedersen 1+0, Sami Pulkinnen 1+0, Patrick Bols 0+1

U19 2015 VM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.