Weekendens ligakampe kort (damer)

Der blev spiller en kamp i vest og to i øst.

Vest.
ÅFK – Aalborg Flyers 9-1 (1-1, 3-0, 5-0).
Det var to hold som lige havde mødt hinanden, der var sat i stævne igen. Sidst vandt ÅFK 1-13, hvilket det især så ud til at Flyers gerne ville forbedre.
Flyers valgte en ret kompakt forsvars opstilling, hvilket gjorde at de fik lukket godt ned for ÅFK.
Der gik da også et godt stykke tid før at det første mål blev scoret, det var hjemmeholdet Kristine Møller Sørensen, som fandt vej til Flyers mål.
Denne føring holdte kun 2 min., idet Flyers unge Freja Kiis fik udlignet til 1-1.
I 2. periode kommer ÅFK lidt heldigt foran 2-1, via et skud fra midten af banen af Stinne Jørgensen, så det var en ret åben kamp.
Efterfølgende fik Flyers to udvisninger, så ÅFK kunne spille 5 mod 3, men her lykkedes det for gæsterne at lukke godt af, og Århusianerne formåede ikke at udnytte situationen. Men i slutningen af perioden fandt søstrene Møller Sørensen lidt heldigt vej til målet og øgede til 4-1, hvilket fik kickstartet Århusianerne.
Der var ingen tvivl om hvem der var det bedste hold, men Flyers fik spillet en af deres bedste kampe, de formåede dog ikke at omsætte nogle af deres flotte kontraløb til mål.
ÅFK der i mod, fik hul på bylden i 3. periode, og med de to søstre Nanna og Kristine Møller Sørensen, som sammenlagt fik lavet 7+6 point, var der ikke meget at komme efter for Flyers, men absolut et flot resultat af gæsterne.
Øst.
Lyngby – Benløse 3-6 (1-1, 2-3, 0-2).
Det var et talstærkt Benløse hold, som gæstede en smal Lyngby trup, igen med en afløser på mål.
Det var da også gæsterne fra Benløse som efter kun 1 min. kom foran 0-1, men det fik hjemmeholdet hurtigt ændret, og blot 30 sec. efter stod den 1-1.
I 2. periode fandt hjemmeholdets unge Nikoline Nielsen, via et flot mål, vej bag Benløse’s keeper, og så var Lyngby for første gang i år foran i en kamp. Der gik dog ikke lang tid før at gæsterne fik udlignet, og fik scoret 2 mål mere på blot 3 min. Perioden ender med et selvmål til 3-4, så kampen var helt åben.
Lyngby kæmpede hele vejen, men løb tør for kræfter til sidst, og takket være en stærk Lyngby keeper, får Benløse kun scoret 2 mål mere.
4 af Benløse’s mål blev sat ind af deres unge spillere, så de skal nok gå en lys fremtid i møde, med så dygtige ungdomsspillere, og så var det anden gang at Lyngby fik sat 3 scoringer ind i en kamp, i denne sæson.

Greve – Hafnia 4-1 (0-0, 2-1, 2-0).
Weekendens sidste kamp var mellem to hold, som plejer at spille lige op med hinanden.
Det var da også en meget lige kamp fra første fløjt, hvor der var lige del af chancer til begge hold, og 1. periode ender 0-0.
I starten af 2. periode kom gæsterne fra Hafnia foran 0-1, af holdets anføre Ann Thybo. Midt i perioden fik hjemmeholdet vendt resultatet med 2 scoringer på blot 15 sec., og så stod den 2-1.
Begge holds keepere havde nogle super gode redninger, og kampen var helt åben.
Hafnia var gode til at spille bolden rundt, men formåede ikke at omsætte chancer til mål.
Greve pressede højt, hvilket gav bonus, og Greve’s unge Julie Edemann øgede til 3-1.
Hafnia pressede mere på, men det var Greve som lukkede kampen med et meget heldigt, mål af Caroline Nørrelund fra backpladsen, til resultatet 4-1.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.