Sunds – Benløse 3-4 ot (ligaherrer)

Sunds og Benløse, det er bare en perlerække af gode spillere som det er en fornøjelse at følge på en floorballbane.

Der var vigtige point på spil, specielt for Sunds, som ikke har fået den ønskede start på mellemspillet, og de kom bagud 0-1 da Simon Bucko scorede efter 15,27. Med 29 sekunder igen af første, fik Sunds kampens anden udvisning, og det var ikke lige optimalt, for det gav Benløse muligheden for 0-2, og så var Sunds presset.

Men Mikkel Skov holder bare niveau, og i undertal scorede han til 1-1 efter bare 8 sekunder af udvisningen.

Da Benløse ikke fik scoret så var det perfekt for Sunds der var tilbage i kampen og der var muligheder i begge ender i anden periode, men hvor de to keepere igen viste højt niveau. Det blev de to tidligere Frederikshavnere der scorede for Benløse, da Simon Møller scorede til 1-2 på assist fra Daniel Nygaard efter 37.08.

Sunds skulle frem til tredje periode, og når Sundsmaskinen først kører så kan det gå stærkt, og blot 23 sekunder var spillet da backen Anders Holm udlignede til 2-2 for Sunds.

Men igen kom Sunds bagud da det 2 min senere blev til 2-3, men Søren Holm viste klassen da Sunds i deres eneste powerplay i kampen fik udlignet til 3-3 i tiden 45,51!

Så blev det nervøst og der blev ikke scoret mere i perioden og kampen gik i overtid. Det endte heller ikke med mål, trods Benløse havde overtal de sidste 48 sekunder af overtiden.

Den duel vandt Benløse da de vandt med 1-2 på mål på deres sidste straffe, og så snuppede Benløse to point, mens Sunds fik et point!

Se highlights her

Mathias Nordmann, Sunds

En meget tempofyldt kamp, hvor det var defensiven der var det udslagsgivende. Vi havde en revanche til gode efter nederlaget i pokalfinalen. Vi lykkedes godt med at få lukket benløses offensiv ned. Vi skaber de chancer der skal til for at vinde en tæt kamp, men vi fik ikke udnyttet disse chancer. Alt i alt en meget lige kamp, hvor benløse ender med at strække det længste strå i straffe.

MOM: Emil brixager, Daniel Nygaard og Simon Møller

Martin Lytje, Benløse

Sunds – Benløse 3-4 ot (1-1, 0-1, 2-1, 0-1)
Sunds
Mikkel Skov 1+0, Søren Holm 1+0, Anders Holm 1+0, Simon Lauridsen 0+1, Morten Handgaard 0+1
Benløse
Simon Bucko 1+0, Simon Møller 1+0, Nikolaj Brixager 1+0, Mathias de Fries 0+1, Daniel Nygaard 0+1, Mathias Glass 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.