Midtugens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet 3 kampe i løbet af ugen, 2 i vest og 1 i øst.

Vest.
Aalborg Flyers – ÅFK 1-13 (0-4, 0-2, 1-7).
Flyers har det absolut ikke nemt i denne sæson, og denne kamp var ingen undtagelse, hvor ÅFK var modstanderne.
Århusianerne har blandt andet et stærkt makkerpar i søstrene Møller Sørensen, som er omdrejningspunktet i mange af ÅFK’s mål. De to søstre bliver dog også en mundfuld for Flyers, som kommer bagud 0-4 i 1. periode.
I 2. periode får hjemmeholdet lukket bedre ned for ÅFK, og blandt andet takket være Flyers keeper Celina Sigsgaard, holdte hjemmeholdet gæsterne nede på blot 2 scoringer.
ÅFK fik mere styr på kampen i 3. periode, og trods et flot reducerings mål af Flyers unge Stine Vad, så vandt Århusianerne perioden overbevisende.
Hatten af for det evigt kæmpende Flyers hold, som kæmper alt hvad de kan.

Fr. Blackhawks – AaB 4-9 (1-1, 1-4, 2-4).
Der var lagt op til en spændende kamp mellem to tophold, men i stedet blev det en lidt rodet kamp.
1. periode var ret lige, og endte med et mål til hvert hold. Men så stoppede det også der, for i takt med at AaB fik lidt mere styr på spillet, ja så begyndte Blackhawks at lave flere fejl. Og laver man fejl over for Laura de Fries og Caroline Christoffersen, ja så bliver det straffet. En anden AaB spiller som var god til at straffe Blackhawks fejl var Nicoline Pihl, hun score 3 mål, heraf 2 på friløbere.
Frederikshavnerne presser højt i kampens slutning, og tager blandt andet deres keeper ud, men lige meget lykkedes det, trods et par reduceringer til Blackhawks.
Godt nok vinder AaB 4-9, meeen så langt er Blackhawks ikke fra gæsterne, selv om at gæsterne også vinder det 5. opgør.

Øst.
Lyngby – Vanløse 2-6 (1-1, 1-2, 0-3).
Det var et kompakt Lyngby hold, som gjorde det svært for gæsterne fra Vanløse. Vanløse fik spillet bolden godt rundt, men da holdet kom til afslutning, ja så endte bolden enten i Lyngby’s forsvar, eller ved siden af målet, medmindre at hjemmeholdets nye keeper tog den.
Det var først i 1. periodes sidste minutter, at det første mål blev sat ind af Vanløse. Blot 16 sekunder efter udligner Lyngby’s Diana Garza med et flot mål, til 1-1.
Lyngby fortsætter med at kæmpe godt, og i 2. periode formår gæsterne heller ikke at udnytte deres chancer, til stor utilfredshed for Vanløses træner Rikke Nørregaard. Lyngby er dog ikke uden chancer, men enten så skød hjemmeholdet forbi målet, eller også tog den dygtige Vanløse keeper bolden. Sjovt nok så blev periodens 3 mål også scoret i periodens sidste 2 minutter.
I 3. periode tabte hjemmeholdet pusten og måtte omrokere, og i takt med at Vanløse fandt hullerne i Lyngby’s forsvar, får gæsterne øget med 3 mål mere, et af dem flot sat ind af Michelle Kromann fra backpladsen.

12A227DE-F3D1-4249-950D-17180A21A0D2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.