U19 damelandsholds samling.

I den foregående weekend var der også samling for vores yngre spillere, hvor hele 5 hold deltog. Det var U19 dame og herrelandsholdene, U18 herre talent, samt 2 U15 herre talenthold fordelt på øst og vest.

U19 damelandsholdet havde 35 piger til samlingen, fordelt med næsten halvt af hver fra øst/vest.

Landstræner teamet som består af Søren Frederiksen, Tanja Mørup, og holdleder Jan Jacobsen, havde fokus på fysik lørdag, og spilforståelse søndag.

Lørdag blev pigerne udsat for nogle forskellige fysiske test. Resultaterne er et pejlemærke af hvor pigerne er nu, og som skal bruges til at udvikle på, siger holdleder Jan Jacobsen.
Testene bestod af en biptest, stolesquats, en agilitybane, “brutal mave” og armbøjninger. Agilitybanen, og brutal mave kan ses på dette link.

Søndag stod den på floorballøvelser og spil, og her var der fokus på hvordan spillerne agerede med og uden bold, forsvarsmæssigt samt angrebsmæssigt.

Trænerteamet forberedte også spillerne på hvad det vil sige at være landsholdsspiller.

Ifølge teamet omkring holdet, så var det absolut en vellykket samling, og de ser frem til næste samling, som bliver en åben øst/vest træning for pigerne.
Planen er at pige talentsamlingerne vil være i tæt samarbejde med landsholdsteamet, så der vil være et godt tilbud til alle.
De to dygtige pige talenttrænere Annika Bengtsson i vest og Søren Jønsson i øst, deltog også begge i weekendens samlingen.

E7E23C01-EF13-4137-8FED-AC69C9824FD5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.