Danmark – Island 12-4 (VM kval herrer)

Det var et tændt dansk hold der gik på banen i Frederikshavn, hvor rammerne var i top og med prikken over i’er med et TV gulv.

Island var efter Danmark, der kørte på, men ros til vores modstandere for at spille klogt og trods at floorball på Island ikke har været i gang så længe, så er de kommet godt efter det!

Gæsterne holdt stand i 11 min inden spilleren med overblikket Jesper Roland scorede til 1-0 og 1½ min senere stod den 2-0!

Første periode endte 3-0 til Danmark, lidt i underkanten måske, men i anden periode viste Danmark skarphed fra første fløjt.

Da der var spillet 3,21 min af anden periode, havde Danmark scoret 4 mål og øget til 7-0!

En dansk udvisning gav mål i powerplay og Island kom på 7-2, inden Danmark lukkede med to mål på ni sekunder i de sidste 10 sekunder af anden periode!

Danmark scorede tidligt i 3.periode til 11-2 og så blev det mere stille og roligt og Island fik lov at komme lidt mere frem, mens Danmark virkede tilfreds med føringen, og med tanke på der er kamp i morgen, blev der sparet kræfter.

Til det som er gruppefinalen mod Estland! Her vil vinderen kvale ind til VM

Danmark – Island 12-4 (3-0, 6-2, 3-2)
Skud: 27-15 (8-1, 13-9, 6-5)
Mathias Glass 3+1, Daniel MacCabe 0+3, Jesper Schmidt 2+0, Lukas Eldholm 1+1, Mikkel Skov 1+1, Jesper Roland 1+1, Kasper Kajgaard 0+2, Mikkel Christensen 1+0, Simon Lauridsen 1+0, Daniel Nygaard 1+0, Emil Odfeldt 1+0, , Andreas Glad 0+1, Marko Krosgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.