Copenhagen – Frederikshavn 5-4 (ligaherrer)

Ingen tvivl om at topholdet Frederikshavn var favoritter, og de fik også kampens første mål da topscorer Andreas Glad scorede til 0-1, men med 48 sekunder af første periode tilbage, ja så fik Copenhagen udlignet til 1-1.

Den stod 3-1 efter 2,12 min af anden periode, da Copenhagen var særdeles skarpe! Det var stortalentet Kalle Taminen og anfører Simon Bondo der bragte Copenhagen foran.

Andreas Glad var der igen med mål til 3-2 halvejs i kampen inden Taminen gjorde det til 4-2.

Så var der lagt op til en forrygende 3.periode, og den startede med at Andreas Glad brændte straffe, og blot 1 min senere var Taminen der igen med scoringen til 5-2 på assist fra en velspillende Magnus Møller!

Så fik Frederikshavn travlt, de kom på 5-4 målet med 25 sekunder igen, men Copenhagen spillede klogt aggressivt og Frederikshavn fik ikke muligheden.

Copenhagen, ja de er startet med mellemspillet med 2 sejre i 2 kampe, stærk start.

Mathias Hacke Johansson, Copenhagen
Vi manglede desværre Pontus Kozan til dagens kamp hvor han er i rehab efter en vellykket operation og er tilbage i spil allerede på mandag men vi ville ikke risikere noget og gik på lægens anbefaling at ikke lave noget før på mandag.
Vi spiller igen en god kamp defensivt hvor Rasmus Englehardt i mål er på det niveau jeg ved han har i sig og skal være på. Det er to kampe i træk han er det så vi må konkludere det er hans niveau fra nu af. Vi gør det bedre efter vi vundet bold en vi gjorde mod Sunds og giver ikke så mange chance væk til dem hvor vi er i boldbesiddelse.
Vi misser stadig alt for mange store chance og der må vi blive bedre på. Man må ikke slip mål ind i PP men det lykkes os at dum os stort og gøre det men trods det så kør vi videre og jeg føler at vi er rigtigt godt med i kampen og det er en meget jævnbyrdig kamp hvor vi måske er en tand bedre i forsvaret og at det er det der til sidst gør vi går ud af striden med 3 point. Det bliver tæt til sidst men det er kun godt fordi der er i de situationer hvor vi lær rigtigt meget og når vi for anden kamp i træk vinder mod en svær modstandere, måske den sværeste så er selvtilliden og tron på top her i København. Abildgaard gør sæsonsdebut og klarer det glimrende, når han fået fysikken på plads kommer han at tilføre os en mere men man kunne allerede idag se at hans ro med bold giver og utroligt meget og med Bondo tilbage som 100% sikkert er at finde på det danske landshold inom kort begynder vi at se ud som vi vil. Jeg håber Fisk (Jesper Schmidt) er klar igen hurtigt så Danmark ikke skal spille uden ham i kvalspillet fordi han må være den vigtigste bak man har på det danske hold.
Der er ikke nogen hemmelighed tror jeg at Frederikshavn er et hold jeg har stor respekt for både spillemæssigt men også på det personlige plan. De er en god og tæt gruppe og man har virkelig en vindermentalitet der vil noget og de er lige så gode vindere som de er tabere og det siger meget om dem som hold og individer.

Claus Ejman, Frederikshavn
Det sidste års tid har vi haft tætte kampe mod Copenhagen, og idag skulle være endnu én. Vi burde at være et bedre hold end Copenhagen, men på dagen var det ikke tilfældet. Så det er en kæmpe skuffelse at vi ikke får noget med hjem fra øen. Men idag rammer vi intet, og kan vel kun være tilfreds med 6-8 minutter af kampen. Og når den hedder mellemspil, så skal man præstere i 60 min. Vi får slet ikke spillet til at flyde som vi har vist i de 2 første kampe af mellemspillet. Vores fysiske spil var ikke tilladt idag, som i SLET IKKE. Det kæmper vi lidt med idag. Men det er overhovedet ikke en undskyldning for noget som helst. Skylden er udelukkende vores egen. Copenhagen skal også have cadeau for den figtervilje de bringer med til kampen idag. Vi må have kigge lidt på sagerne inden næste kamp som er i AaB. 

MOM:
Copenhagen: Kalle Tamminen Magnus Møller Andeeas Freden
Frederikshavn: Frederik Nielsen og Anders Kjær samt Andreas Glad

Copenhagen-Frederikshavn 5-4 (1-1, 3-1, 1-2)
Copenhagen
Kalle Tamminen 3+1, Peter Mårtensson 1+1, Simon Bondo 1+0, Theodor Frandsen 0+1, Andreas Hansson 0+1, Magnus Møller 0+1
Frederikshavn
Andreas Glad 2+0, Jonathan Velgaard 1+0, Frederik Nielsen 1+0, Jesper Schmidt 0+1, Anton Madsen 0+1, Niklas Andersen 0+1, Kasper Kajgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.