Frederikshavn – Sunds 6-4 (liga herrer)

Det blev intenst i Frederikshavn da hjemmeholdet tog imod Sunds i mellemspillet. Hjemmeholdet havde revanche til gode fra seneste kamp og nok har Frederikshavn fået perfekt start på mellemspillet, så var det en vigtig kamp.

Mikkel Skov fra Sunds er bare farlig og han åbnede kampen med målet til 0-1, og det var eneste scoring i første periode.

Så måtte Frederikshavn frem, og anført af en særdeles velspillende Jesper Schmidt, så fik Frederikshavn greb om kampen.

Hjemmeholdet fik vendt til 3-1 på 16 min af anden periode, inden Mikkel Skov var der igen med mål til 3-2, men i anden periodes sidste minut, der var Jesper Schmidt der igen med en scoring til 4-2, sat op af Mads Bastian.

Så var der lagt op til en lækkerbisken af 3.periode, hvor det blev Frederikshavn der fik den perfekte start med 5-2 målet efter bare 1,11 min af perioden.

Stemningen blev mere intens, Søren Holm på assist fra Skov fik reduceret til 5-3 og da begge hold efter 11-12 min blev ramt af udvisninger, så var der nerve på.

For Sunds fik inden for 36 sekunder to udvisninger mens Frederikshavn fik en.

Det betød Frederikshavn spillede 4 mod 3, hvilket Sunds løste bedst med scoring i undertal ved løbestærke Esben Køhler til 5-4.

I samme moment fik Sunds en 2+10 og Frederikshavn en 5 min udvisning!

Sunds trykkede til først i 4 mod 4 og da Sunds blev fuldtallige hed det 5 mod 4 i tre min!

Hjemmeholdet modstod trykket og kunne score til 6-4 da keeperen var taget ud, med 14 sekunder igen.

Claus Ejman, Frederikshavn
Efter 2 nederlag i 3 kampe til Sunds, så vidste vi de ville komme hårdt ud til 1. periode. En periode hvor vi slet ikke spiller op til det som vi ved vi kan. Sunds er langt farligere og har meget bold, men vi redder den af og er kun bagud med et enkelt mål selvom vi faktisk vinder skudstatistikken 9-7. 2. Periode er langt bedre. Vi får mere fart i kuglen og tør og udfordre. Og ikke mindst, så begynder vi at smide farlige bolde på kassen, og ikke bare en alibiafslutning. Samtidig med at vi æder en masse skud, og kun tillader Sunds 3 skud inden for målrammen, så havde vi momentum. 3 periode bliver en rodet omgang med udvisninger og hårdt spil. Selvom Sunds piller målmanden til sidst, så spiller vi os til 3 vigtige point i en vild kamp, og sender modstanderne hjem til Midtjylland med det 3. nederlag i 4 kampe.

Mathias Nordmann, Sunds
Vi starter kampen rigtig og har overtaget i kampen. Vi har flere chancer, men formår kun at omsætte en til et mål. 2. Periode laver vi flere fejl og Jesper Schmidt stempler og laver 3 mål fra backpladsen. Her er vi simpelthen for passive. 3. Periode kommer vi tilbage i kampen og har en rigtig god fight. I slutfasen bliver kampen meget hektisk og der kommer 6 udvisninger fordelt på begge hold, det ødelægger lidt momentum. Og vi formår ikke at udnytte vores overtal. Der havde vi chancen. Alt i alt en god kamp, hvor vi ikke er gode nok til at blokere skud udefra samt skarpe nok på vores chancer. Jesper Schmidt med 4 mål er klasse og uden ham, havde se ikke fået 3 point.

MOM
Frederikshavn: Jesper Schmidt
Sunds: Mikkel Skov, Simon Lauridsen, Kristoffer Handgaard.

Frederikshavn – Sunds 6-4 (0-1, 4-1, 2-2)
Skudstatistik
29-18 (9-7/ 12-3/ 8-8)
Frederikshavn

Jesper Schmidt 4+0, Mads Bastian 1+1, Anton Madsen 1+1, Anders Tengnagel 0+2, Kasper kajgaard 0+1
Sunds
Mikkel Skov 2+1, Esben Køhler 1+1, Søren Holm 1+0, Andre von Enckevort 0+1

Pos Hold K V OTV OTT T MF MM M+/- P
1 Frederikshavn Blackhawks 4 2 2 0 0 15 9 +6 10
2 Benløse Floorball 4 1 2 0 1 12 12 0 7
3 Hvidovre Attack FC 3 1 1 0 1 8 9 −1 5
4 SFC Copenhagen 1 1 0 0 0 4 2 +2 3
5 Sunds Seahawks FC 3 0 1 0 2 6 10 −4 2
6 AaB Floorball Klub 1 0 0 0 0 2 5 -3 0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.