Weekendens ligakampe kort (damer)

Vest.

Frederikshavn – Aalborg Flyers 12-1 (4-0, 3-0, 5-1).
Det var igen et afbudsramt Flyers hold, som havde taget turen til Frederikshavn, og der var tydelig niveau forskel på de to hold.

Blackhawks trykkede på modstanderne fra start til slut, og gæsterne kæmpede med næb og klør, med det de havde.

Hjemmeholdet havde mange store chancer i løbet af kampen, men var ikke helt så skarpe, og takket være en super keeper præstation af Malou Christensen i Flyers mål, så fik gæsterne holdt scoringerne nede.

Skal Flyers holde deres målsætning om ikke at tabe to cifret, ja så kræver det at de stiller med stærkeste opstilling, ellers så bliver det en svær kamp

ÅFK – AaB 1-13 (0-4, 0-6, 1-3).
Man kunne ikke se at AaB havde haft en lang pause, der blev gået til den fra første fløjt, hvorimod ÅFK ikke var helt på dupperne.

AaB var bare rigtig godt kørende, og det var da også Laura de Fries der scorede det første mål, et virkeligt flot et af slagsen.

AaB fulgte hurtigt op på målet, og fik scoret yderligere 3 mål i den periode.

ÅFK havde svært ved at finde takten i kampen, og da AaB var super dygtige til at udnytte hjemmeholdets fejl, fortsatte AaB hvor de slap i 1. periode, og udbyggede føringen til 0-10.

ÅFK fortsatte med at fighte, hvilket gav pote i starten af 3. periode, og resulterede i en ÅFK scoring af Cecilie Crolly i starten af perioden.

3. periode blev mere lige, men det lykkedes alligevel for AaB at snige 3 mål mere ind.

En kamp med masser af nærkampe, fight og flot spil af begge hold, og så fik AaB’s unge keeper Lærke Holm, vist sit talent i 3. periode, hvor hun hev 3-4 store redninger frem af ærmet.

Øst.

Copenhagen – Greve 7-1 (3-1, 2-0, 2-0).
Det blev som forventet Copenhagen der sad på kampen, mod et tilbagetrukket Greve hold, som havde nogle sporadiske kontraløb.

Hjemmeholdet havde dog nogle udfordringer ved at spille sig igennem Greve’s kompakte forsvar, men holdte de hovedet koldt, ja så lykkedes det for dem.

Greve kom to gange i undertal i kampen, og i den første undertals situation fik de vendt spillet, men blev stoppet uregelmæssigt. Dette gav et straffeslag til gæsterne, som fik reduceret til 2-1 i 1. periode.

Det afbudsramte hjemmehold fik spillet sig til en del store chancer, men skarpheden manglede, og de ramte enten stolpen eller ved siden af. Og det der kom inden for målrammen, tog Greve’s keeper.

Generelt så var det tre meget ens perioder, hvor Copenhagen pressede på og gæsterne forsvarede. Og med blot 3 minutter tilbage af kampen, fik hjemmeholdet øget deres forspring mod to mål mere, til kampens resultat 7-1.

Vanløse – Jægerspris 3-3 (1-0, 2-1, 0-2).
Det blev som forudset en rigtig spændende kamp, selv om at det ikke så sådan ud i starten.

Vanløse var super rutinerede og kyniske i deres spilvendinger, hvor især Signe Mortensen viste styrke, og fik scoret de to første mål for hjemmeholdet.

I sidste halvdel af 2. periode stod den 3-0 til hjemmeholdet, som nok havde set sejren hjemme, men med en scoring til gæsterne i de sidste minutter af perioden, fik gæsterne blod på tanden.

Jægerspris’s spiller kom som forvandlet ind til 3. periode, hvor de pressede højt, hvilket resulterede i endnu en reducering til 3-2. Og da de samtidig fik udlignet i midten af perioden, var kampen helt åben.

Begge hold kæmpede for at få det afgørende mål, men trods en udvisning til hjemmeholdet, lykkedes det ikke for nogen af holdene at score, og kampen endte 3-3.

Lyngby – Vallensbæk 1-8 (1-4, 0-1, 0-3)
For første gang i meget lang tid, stillede Vallensbæk op med hele 11 markspillere til kamp, denne gang mod hjemmeholdet fra Lyngby.

Lyngby’s hold bestod primært af backer, så de valgte en lidt anderledes opstilling, end de plejede.

Vallensbæk sad på kampen fra start, og kom foran 0-4, kun afbrudt af nogle gode Lyngby kontraløb. Et af de spilvendinger gav pote i slutningen af 1. periode, hvor hjemmeholdet fik reduceret til 1-4, et hurtigt mål sat ind af af Mikala Skovgaard.

2. periode var Lyngby’s bedste, her fik gæsterne fra Vallensbæk kun scoret et enkelt mål.

Men det var et Vallensbæk hold som havde godt styr på hele kampen, også i 3. periode. Og trods det at Lyngby til tider pressede højt, så var det Vallensbæk som havde flest chancer, og vandt kampen 1-8.

Hafnia – Rødovre 1-3 (1-1, 0-2, 0-0).
Det var to stærke tophold som var sat i stævne, i en vel besøgt Sundbyhal på Amager.Begge hold var mødt talstærkt op, så der var lagt op til et brag af en kamp.

Efter en lang december pause, skulle begge hold lige i gang i 1. periode, men et frislag til gæsterne blev flot udnyttet i kampens start, og så stod den 0-1.

Hjemmeholdet fra Hafnia kæmpede videre, og lidt over midtvejs i perioden, udnyttede de en fejl i Rødovres opspil, og fik udlignet til 1-1.

Rødovre fik lidt mere styr på spillet i 2. periode, og fandt vej til Hafnia’s mål to gange, til periode ciffer 1-3.

I 3. periode gik gassen af ballonen hos hjemmeholdet, men en stærk keeper præstation af Hafnia’s Lena Remfeldt, gjorde at gæsterne ikke kom til flere scoringer, og kampen endte 1-3.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.