Danmark – Estland 8-3

Dansk drømmestart, igen blev der scoret tidligt, og da Danmark øgede til 2-0 inden der var spillet 5 min, så det særdeles godt ud.

For Danmark var uafgjort nok til at gå videre, mens Esterne skulle vinde!

Det danske hold fastholdt presset på et estisk hold der havde svært ved at få noget til at hænge sammen.

Ballpossesion sagde da også 60/40 i dansk favør og der var flere nærgående forsøg, om dog blev reddet eller gik snert forbi.

Presset fra det danske hold der spillede med stort hjerte og energi, begyndte at blive udlignet stille og roligt, om end esterne ikke just var nærgående, bortset fra et enkelt skud.

Lidt ud af det blå, der kom reduceringen, et godt opspil blev spillet på tværs og så stod den 2-1. Lidt frustrerende, for netop Danmark havde søgt mange tværpasninger til afslutninger.

Anden periode gav en ny drømmestart for Danmark, for Cecilia Di Nardo får fat i bolden i slottet i egen zone, og så gik det stærkt den anden vej, Di Nardo stormer frem og med en kirurgs præcision, der sætter hun en pasning mellem benene på en estisk spiller til Mathilde Lundberg, der sikkert scorer til 3-1.

Så fik kampen nerve, esterne skruede op for presset for at komme igen og det gav masser af intensitet og tempo.

En dansk udvisning blev fint klaret og efterfølgende begyndte Danmark igen at få greb om kampen og ikke lang tid efter kom målet til 4-1. Emma Vistisen vinder bolden midt på banen, og sender bolden til Di Nardo, som lige runder sin modstander, og igen med en præcis aflevering finder Vistisen der er fulgt med, der enkelt kan skubbe bolden i mål! Klasse omstilling.

Nu var Estland presset og det gav dem en udvisning, hvor Danmark søgte mulighederne, men målet til 5-1 kom ikke, og i stedet blev Estland belønnet for deres energi med målet til 4-2, og man må sige Estland skød når de kunne.

Esterne fortsatte presset og det stressede Danmark og gav esterne muligheder, omvendt havde Danmark tilløb til flere farlige omstillinger, dog uden succes.

I slutningen af perioden, fik Estland en udvisning igen, det gav ro til Danmark og flere afslutninger, men ikke målet til 5-2!

Det kom dog efter bare 12 sekunder af 3.periode, da Danmark fortsat var i overtal, og opspillet sad lige i skabet så Klara Fjorder kunne score, 22 sekunder inden Estland blev fuldtallige.

Målet var en knuser for Estland, og inden de kom op i gear igen, ja så lagde Helle Grønbech en fin pasning op til målfarlige Mathilde Lundberg, der snurrede rundt og så førte Danmark med 6-2!

Esterne fik skabt energi igen og i powerplay fik de reduceret til 6-3 og så trykkede de på, hvad Danmark ikke brød sig om.

Trods mange skud, så var de ikke helt farlige, og i stedet blev det 7-3, da Emma Vistisen snuppede bolden, den fik Mathilde Lundberg fat i og så var kampen lukket med 7-3 målet med 5 min igen.

Estland forsøgte, men de var trætte og det gav danskerne masser af plads og Helle Grønbech var nærved og da esterne satse hele butikken og tog keeperen ud, ja så blev det 8-3 da Klara Fjorder lagde bolden ind næsten fra midten.

Danmark – Estland 8-3 (2-1, 2-1, 4-1)
Skud: (9-3, 11-5, 15-12) 
Possesion 52-48 (60-40, 58-42, 40-60)

Mathilde Lundberg 4+0, Klara Fjorder 2+0, Emma Vistisen 1+1, Cecilia Di Nardo 0+2, Line Voldby 1+0, Martina Mörch 0+1, Katrine Andersen 0+1, Helle Grønbech 0+1

danmark2 2019Mathilde Lundberg 4+0, Klara Fjorder 2+0, Emma Vistisen 1+1, Cecilia Di Nardo 0+2, Line Voldby 1+0, Martina Mörch 0+1, Katrine Andersen 0+1, Helle Grønbech 0+1

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.