Benløse – Hvidovre 4-5 (ligaherrer)

Det er ikke ofte at Benløse taber på hjemmebanen, i de sidste 5 sæsoner, ja der havde de blot tabt en enkelt gang på hjemmebanen.

Så stærkt af Hvidovre at vinde og komme igen efter at Benløse havde en 4-2 føring!

Kampen var uden betydning i forhold til stillingen, hvor Benløse havde sikret sig førstepladsen og Hvidovre endte som nummer to i grundspillet.

Moralsk betyder det nok en del for Hvidovre med sejren.

Med i fortællingen er at Benløse så også er ramt af en del skader, og ikke lignede det hold der vandt DM guld sidste sæson.

Men nu er det jo de spillere der er på banen det handler om, og  planmæssigt bragte Benløse sig på 1-0 ved topscorer Mathias Glass med sit point nummer 18.

Det betød Hvidovre kom mere frem og efter en tre dobbelt chance hvor reservekeeper Jonas Mønsted viste han er mere end et talent, fik Mathias Thorsen flot udlignet til 1-1.

Månedens spiller for november Mathias de Fries fik en 2 min udvisning, og den udnyttede Hvidovre prompte til at score i overtal ved Claus Nisbeth med sit 12. point i sæsonen.

Slutningen af første periode var med momentum til gæsterne, som dog ikke fik scoret mere i perioden.

Anden periode blev tæt, begge hold gav en god fysisk fight og der var intensitet og nerve.

Men målene udeblev og da Benløse ikke fik scoret i overtal midtvejs i kampen, så kunne man fundere over om det skulle være i dag de tabte.

Trods de mange skader, så har Benløse en god bredde, og på 1 min i slutningen af anden periode, der fik de vendt kampen.

Først ved den dygtige svenske back Selander til 2-2 og så fulgte Mathias de Fries op med sit 11.sæsonmål til 3-2, så havde hjemmeholdet momentum.

Da Milan Adam så fik en returbold sat i nettet til 4-2 efter 44,51 min spillet, så lignede det en sejr til Benløse.

Evige arbejdsomme Rasmus Madsen fik bragt Hvidovre tilbage i kampen 1½ min med sit 9.point i denne sæson, så stillingen var 4-3.

Så kom en afgørende detalje, Benløses rutinerede svensker Selander fik en 5 min udvisning!

Det var gaven til Hvidovre til at afgøre kampen.

Men der blev kløet på i den grad fra Benløse så Hvidovre havde mere end vanskeligt til at komme frem til farlig afslutninger, og ellers normalt træfsikre Jannik Trolle, fik ikke sat de bolde han gerne ville!

Blot 33 sekunder manglede for Benløse, før Hvidovre fik scoret og udlignet ved Marko Krogsgaard i tiden 54,10.
Målet var noget af en perle, for målet kommer efter et skudforsøg der bliver dækket af for, og bolden ryger et par meter op i luften, Krogsgaard lader den hoppe en enkelt gang før han med baghånden smasker den op i fjerneste hjørne, noget af en perle fra backen der ikke har været med de sidste par kampe!

Det lignede at kampen skulle gå i overtid, men Benløse lavede en sjælden set fejl, da de laver en fejlagtig udskiftning med et min tilbage af kampen.

En gylden mulighed for Hvidovre med powerplay resten af kampen, men igen fik Benløse løst deres boxplay godt, men Jannik Trolle fik gjort skaden god igen, da han flot scorede til 4-5 med bare 13 sekunder igen!

Faktisk havde Benløse muligheden, men Mike Trolle der var en solid skanse gennem hele kampen, var hvor han skulle være, og gav sig selv en tidlig fødselsdag med sejren. Danmark nummer 1 bliver 29 år i dag.

Martin Lytje, Benløse:
Selvom det var en helt gratis kamp resultatmæssigt, synes jeg det var en af de bedre kampe her i grundspillet. Jeg synes vi er klart bedst hele kampen, men 3 boksplays kostede dyrt i dag, og Hvidovre tog flot imod håndsrækning halvvejs i 3. periode. Vores buffer burde have været større, og det skal vi arbejde hårdt på frem til mellemspillet. Jeg er godt tilfreds med præstationen, og flere spillere viste opløftende spil i fraværet af en række normale startere.

Claus Nisbeth, Hvidovre
Det mindede til tider om en slutspilskamp, hvor begge hold skulle se hinanden an i starten, og de små marginaler blev udslagsgivende i afslutningen.

MOM
Benløse: Jonas Mønsted
Hvidovre: Mike Trolle

Benløse – Hvidovre 4-5 (1-2, 2-2, 1-1)
Benløse
Mathias Glass 1+0, Johan Selander 1+0, Mathias de Fries 1+0, Milan Adam 1+0, Jesper Roland 0+1, Nikolaj Brixager 0+1, Anders Christensen 0+1
Hvidovre
Jannik Trolle 1+1, Claus Nisbeth 1+1, Mathias Thorsen 1+0, Rasmus Madsen 1+0, Marko Krogsgaard 1+0, Anders Grønborg 0+1

Du kan se highlights fra kampen her

1 Benløse Floorball 8 7 0 0 1 58 23 35 21
2 Hvidovre Attack FC 8 6 0 0 2 58 44 14 18
3 SFC Copenhagen 8 5 0 0 3 46 49 −3 15
4 Vanløse Floorball 7 1 0 0 6 26 56 −30 3
5 Rødovre Floorball Club 7 0 0 0 7 25 41 −16 0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.