Brønderslev – AaB 5-7 (ligaherrer)

Kampen var uden betydning for hjemmeholdet Brønderslev, da de ikke kunne nå mellemspillet. Dette blev afgjort tre dage tidligere, da de tabte en tæt kamp til netop AaB.

Men hjemmeholdet havde nu af den grund ikke tænkt sig at slå op i banen og der blev investeret megen energi fra deres side.

Kampen blev tæt med nogle afgørende momenter, men også at trods hjemmeholdet kom foran igen og igen, så svarede AaB prompte igen.

Martin Remes har været god i denne sæson og han åbnede kampen med målet til 1-0 i tiden 11,44, men 2½ min senere var dygtige Anders Bering der til 1-1. Bering har været god de seneste kampe!

En anden ung spiller for Brønderslev gjorde det til 2-1, det var Lucas Madsens 6.sæsonmål.

Den føring holdt til pausen.

Blot 28 sekunder var der spillet af anden periode, så stod den 2-2 og 2 min senere var anfører Mads Thomsen der med en scoring til 2-3 for AaB.

Så var Brønderslev holdet der skulle frem igen, og de fik 3-3 ved dygtige Lauri Bjerg med point nummer 11 denne sæson og da den alsidige back Adam Pudich scorede til 4-3 42 sekunder senere, så havde Brønderslev momentum igen.

Det var i denne periode at et afgørende moment kom. For kort efter har Brønderslev poweplay, men de får ikke scoret til 5-3, i stedet har AaB powerplay et par min, og de udnytter deres til at udligne til 4-4 ved andet mål Anders Jørgensen i kampen.

AaB får lavet to pinde mere til 4-6 som var stillingen inden sidste periode.

Brønderslev fik det meget vigtige næste mål til 5-6 ved deres topscorer Niklas Sahlman.

Så var kampen på vippen og der var nerve i kampen, og hjemmeholdet fik stukket en kæp i hjulet, da AaB scorede til 5-7 med 10 min tilbage af kampen ved formstærke Nicklas Christoffersen.

Afgørelsen kom i tiden 56,24, da Brønderslev fik 3x2min på samme tid.

Jarkko Rinne, Brønderslev

Mark Reinert, AaB
Endnu en vigtig sejr over Brønderslev! Et kampbillede der meget lignede den omvendte kamp for få dage siden, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og hvor begge hold lurede på omstillinger og personlige fejl. Denne gang var vi dog endnu bedre defensivt end sidst, og det gav pote. En god dommerlinje, der tillod masser af nærkampe, gjorde det til en fornøjelse at kigge på.

MOM
Brønderslev: Martin Remes og Johan Uppström
Aab

Brønderslev – AaB 5-7 (2-1, 2-5, 1-1)
Brønderslev
Lauri Berg 1+2Martin Remes 1+0, Lucas Madsen 1+0, Adam Pudich 1+0, Niklas Sahlman 1+0, Johan Uppström 0+1
AaB
Anders Jørgensen 2+0, Jannick Christoffersen 1+1, Niklas Knøsen 0+2, Anders Bering 1+0, Sune Reinert 1+0, Rasmus Overgaard 1+0, Nicklas Christoffersen 1+0, Mads Thomsen 1+0, Sami Pulkinen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.