Optakt kommende kampe (ligaherrer)

Der mangler lidt kampe i denne måned, og en del er faldet på plads med hvilke hold der går til mellemspillet.

Brønderslev – AaB
Den omvendte kamp endte med en 7-6 sejr til AaB, og det betød at Brønderslev ikke kan nå mellemspillet. Så derfor kan der spilles med løse tøjler fra hjemmeholdets side, som nok gerne vil slå AaB. For dagens gæster, ja der handler det om en sejr, for nu står det mellem AaB og Strandby om den sidste plads til mellemspillet.

Strandby – Frederikshavn
Lokalopgør i Nordjylland, og mon ikke hjemmeholdet godt vil vaske pletten fra den omvendte kamp af, for her vandt Frederikshavn 20-2, i en kamp hvor ikke meget lykkedes for Strandby. Nu er oprykkerne blevet bedre, men ikke nok til at kunne drille Frederikshavn.

Brønderslev – Århus
Den omvendte kamp vandt Brønderslev med 11-3, og mon ikke hjemmeholdet snupper alle tre point, omend Århus har vist stigende niveau og lavet flere mål i deres kampe.

Sunds – AaB
Sunds er sikre på mellemspillet, og de skal egentlig ‘blot’ skal have tre sikre point. 11-4 vandt Sunds i den omvendte kamp. AaB, ja de skal se om de kan få point med fra heden, for det er tæt mellem AaB og Strandby om den sidste plads til mellemspillet.

Benløse – Vanløse
Hjemmeholdet har højt tempo i deres kampe og de holder fast i bolden og så er det svært at spille mod. I snit vinder Benløse deres kampe med 8-2,5 og da Vanløse i deres kampe i snit spiller 4-8, så bliver det svært for Vanløse, som dog har spillet godt på det seneste.

Copenhagen – Rødovre
Copenhagen er sikker på mellemspillet, så de har råd til at eksperimentere hvis de vil. Men mon ikke de godt vil holde fast i deres gode spil og går efter tre sikre point. Rødovre, ja de er helt uden point, men i deres seneste kamp fører de 2-0 mod topholdet Benløse for så at tabe 2-5. Rødovre har egentlig gjort det godt og i snit taber de blot 4-6!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.