Eva Knudsen.

Den næste der er klar med nogle super skarpe svar, er Eva Knudsen.

Navn: Eva Knudsen.
Klub: Hvidovre Attack.
Position: Jeg har igennem min karriere på ca. 10 år spillet alle positioner. På landsholdet er jeg back. I Hvidovre spiller jeg det som besluttes i trænerteamet.

Hvordan ser du at holdet står til VM ?
Jeg har en god fornenemmelse af det hold der er blevet udtaget til VM. Vi er en kombination af rutinerede og talentfulde spillere med stort gåpåmod og stor spilleglæde, og så synes jeg at vi fungerer godt udenfor banen som hold.

Hvordan har forberedelser været ?
Jeg synes vi har haft nogle gode samlinger, haft nogle gode træningskampe i både Polen og på hjemmebane i Frederikshavn. Martin og Mette fået afprøvet forskellige kombinationer af kædesammensætninger, powerplay samt boksplay og har fået sat fokus på hvordan de forventer at VM skal forløbe i forhold til hvordan vi som hold skal afvikle turneringen.

Hvem er holdets spøgefugl ?
Simone Jørgensen er altid med på den værste 🙂 Der er altid smil på i hendes selskab.

Hvem er holdets sovetryne ?
Det må være nogle af de ældre på holdet, jeg nævner ingen navne!

Hvordan står modstander i grundspillet, i forhold til jer ?
Det vil jeg ikke spå om, men vi skal ikke tage nogle kampe forgivet. Jeg tager en kamp af gangen med det fokus det kræver. Jeg ved at holdet har det der skal til for at vinde kampene i gruppen, hvis vi alle er fokuserede på opgaven.

Har du et øgenavn, og hvis ja hvad ?
Jeg er hidtil bare blevet kaldt Eva, eller Knudsen et par gange?

Har du nogle ritualer før en kamp ?
Jeg har ingen faste ritualer.

Hvad har du pakket i tasken ?
Jeg har altid kinesiotape og sportstape med.

Hvem er dit floorball forbillede ?
Jeg har ikke et konkret forbillede.

Tusind tak til Eva for de skarpe svar, og al mulig held og lykke i Schweiz.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.