Weekendens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet et hav af kampe i denne weekend, hvoraf mange af dem var meget lige.

Vest.

Aalborg Flyers – Herning Pirates 1-13 (1-5, 0-5, 0-3).
Det var et Herning hold som kom buldrede fra første fløjt, og efter blot otte minutter i første periode stod den 0-3. Dette gav hjemmeholdets trænere bekymrende miner, og måtte derfor tage deres timeout allerede i midten af første periode.
Gæsterne fra Herning stoppede dog ikke der, og i takt med at Flyers spillede deres dårligste første periode, ja så formår Herning at lave yderliggere to mål. Hjemmeholdet når at pynte lidt på resultatet med et super flot mål af Louise Niss, men det var en første periode, som reelt afgjorde kampen.
Herning fortsatte deres helbanepres i anden og tredje periode, og trods det at de trætte Aalborg spillere kom til chancer, ja så var der ikke meget at stille op mod de løbestærke Pirates.
Til dagens kamp havde Herning debut af 18 årige Kathrine Pedersen, som på dagen laver 2+2.

Frederikshavn Blackhawks – ÅFK 4-3 (2-1, 1-1, 1-1).
Dette var nok den første nøglekamp ud af fire, om at ende på en andenplads i vest. Der var lagt op til et brav af en kamp, og det må man sige det blev.
I midten af første periode, laver Blackhawks to kontra mål, med under et minuts mellemrum. Blot tyve sekunder efter, reducere gæsterne fra Århus, via et flot langskud til 1-2, kampen var helt åben. Der blev i den grad gået til den, med masser af fysik, og gode skud i begge ender.
I løbet af anden periode får gæsterne udlignet til 2-2, men det holdte ikke længe, før at Blackhawks igen kom foran 3-2.
Kampen var stadig helt åben, og da Århus igen får udlignet cirka i midten af perioden, ja så var alt muligt. Med små fem minutter tilbage, bringer Frederikshavnerne sig igen foran, efter en lidt kaotisk bold i slottet, hvilket resulterede i at gæsterne trak deres keeper, for at spille seks mod fem.
Det lykkedes dog ikke for ÅFK at udligne, og Frederikshavnerne kunne ånde lettet op med en 4-3 sejr.

Øst.

Hafnia – Jægerspris 4-3 (2-1, 0-1, 2-1).
Dette blev en nervepirrende kamp, i et hæsblæsende tempo.
Hjemmeholdet fra Hafnia lagde fra første fløjt, et massivt højt pres på gæsterne fra Jægerspris, de var presset godt i bund.
Jægerspris var dog dygtige til at spille sig ud af deres pres, hvilket gav nogle gode omstillinger, og det var da også gæsterne som kom foran 0-1. Det tog dog ikke lang tid før at de to rutinerede Hafnia spillere Rikke Qvistgaard og Stine Späth-Kolind fik ændret på det, og så stod den 2-1.
Trods det at Hafnia fik skadet en spiller, så fortsatte de deres koncept med det høje pres. I slutningen af anden periode får Jægerspris udlignet, og da de igen får lavet et mål i starten af tredje periode, ja så var det gæsterne som lige pludselig var foran 2-3.
Hafnia fortsætter presset, hvilket giver pote, og efter fem minutter får de udlignet til 3-3, og i det døende minut. øger til kampens resultat 4-3, begge gange af den rutinerede Tina Hansen.

Copenhagen – Rungsted-Hørsholm 22-1 (7-0, 6-0, 9-1).
Gæsterne fra Rungsted-Hørsholm var kommet på en umulig mission, ude mod et af rækkens absolutte tophold.
Der gik da heller ikke lang tid før at hjemmeholdet bragte sig foran.
Generelt så var det en kamp, hvor gæsterne stod meget defensivt, og hvor Copenhagen styrede spillet.
Hjemmeholdet havde hele bænken i kamp, og holdte deres spil hele kampen igennem.
Det var en meget svær kamp for gæsterne, som igen havde en del af deres helt unge dygtige piger med, men de var dog ikke uden chancer. De fik lavet nogle gode kontraløb, og et af dem blev da også omsat til et flot mål.

Rødovre – Benløse 9-1 (3-0, 4-1, 2-0).
Det blev som forventet et Rødovre hold, der ville sætte sig på kampen fra start, og et Benløse hold som var afventende.
Rødovre har nogle dygtige spillere, og de er rigtig gode til at løbe for hinanden, samt at finde hinanden på banen.
Benløse har en del unge talenter, som kæmpede alt hvad de kunne, sammen med deres mere rutinerede medspillere, men det var hjemmeholdet som kom bedst fra start. I starten af anden periode får Rødovre en udvisning, hvilket gæsterne udnytter, og reducere til 3-1.
Benløse’s unge keeper Jannie Mønsted, stod et brag af en kamp. Og det var først i en overtals situation til Rødovre, at hjemmeholdet øger til 4-1.
I anden periodes slutning går det lidt stærkt, og hjemmeholdet får sat tre mål ind, til 7-1.
Tredje periode er et stort pres mod Benløse, hvilket resultere i to mål mere til Rødovre, det ene af Helena Brejnholt, som laver fire mål i kampen.

Vanløse – Sydsjælland 3-1 (2-1, 1-0, 0-0).
Der var lagt i kakkelovnen til et tæt opgør mellem to hold, som giver hinanden kamp til stregen.
Begge hold havde dog afbud på keeper posten, så det var den unge U13 keeper Selma Bang, som sad i Vanløse’s mål, samt en markspiller i Sydsjællands mål.
Hjemmeholdet fra Vanløse havde igen to hele kæder med, mod Sydsjællands kun syv markspillere. Dette betød dog ikke at der ikke blev gået til den, begge hold kæmpede bravt.
Vanløse kom godt fra start med to flotte mål i første periode, men det er gæsterne som slutter perioden, med et flot mål til 2-1.
I slutningen af anden periode laver Signe Mortensen sit andet mål, og trods massivt pres fra gæsterne i slutningen af tredje periode, ja så ender kampen 3-1.

Greve – Hvidovre 0-8 (0-5, 0-1, 0-2).
Hvidovre er et super dygtigt hold, som helt sikkert kvalificere sig til slutspillet, og de var da også mødt talstærkt op, ude mod Greve.
Hvidovre satte sig da også lyn hurtigt på kampen, femten sekunder skulle der blot gå, før det første mål gik ind.
Gæsterne var yderst effektive i første periode, men derefter fik et tæt pakket hjemmeholdet, lukket bedre af defensivt.
I anden periode fortsatte Hvidovre hvor de slap, dog fik Greve lukket rigtig godt af, og i takt med at kampen skred frem, ja så blev Hvidovre mere og mere uskarpe, og formår kun at omsætte en af deres mange chancer til et mål.
Greve får sat et par gode kontraløb i gang, som godt kunne været gået i mål, blandt andet havde den unge Sally Kristiansen et skud på overlæggeren.
Tredje periode fortsatte som anden periode, hvor Hvidovre har svært ved at omsætte chancer til mål, gæsterne får dog sat to flotte mål ind, til kampens resultat 0-8.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.