AaB – Brønderslev 7-6 (ligaherrer)

Der var dømt vigtige point på spil, det hold der tabte, ville tabe vigtige skridt i kampen om den sidste billet til mellemspillet.

Brønderslev kunne slet ikke tåle at tabe, et nederlag i regulær tid, ville sende dem i nedrykningsspillet.

AaB kom foran 1-0 ved Nicklas Christoffersen efter bare 1,15 af kampen og da brormand Jannick øgede til 2-0 knap halvejs i første periode, så var det lige den start AaB gerne ville have.

Da Niklas Knøsen øgede til 3-0, så det bekymrende ud for gæsterne omend altid målfarlige Niklas Sahlmann fik reduceret til 3-1 inden første periode sluttede.

Næste mål kunne blev meget afgørende, for der er stor forskel på 4-1 eller 3-2! Det blev
4-1 da Jannich Christoffersen med sit 9.sæsonmål scorede i powerplay.

Brønderslev fik en lille livline, men de fik ikke scoret i deres powerplay, og begge hold kunne gå til pause med stillingen 4-1.

AaB skulle bare holde fast, mens Brønderslev skulle ud over stepperne, for bagud 1-4, så var ambitionen om mellemspil væk.

Det startede lovende med mål fra talentfulde Lucas Madsen til 4-2 for Brønderslev efter 51 sekunder i 3.periode.

AaB fik dog svaret igen til 5-2 ved Anders Jørgensen, men Brønderslev trykkede på og det gav pote i tiden 57,17 hvor Brønderslev fik udlignet til 6-6!

Så var kampen helt åben.

Blot 6 sekunder fik Brønderslev lov at være med, så scorede dygtige Anders Bering til 7-6 og så skulle Brønderslev jagte igen

Desværre for gæsterne fik de en udvisning med 37 sekunder tilbage af kampen og så blev den kamp afgjort, efter en intens slutfase.

Mark Reinert, AaB:
Utrolig vigtig sejr! En spændende kamp med to jævnbyrdige hold. Vi havde fint kontrol over begivenheder i de to første perioder. Vi blev dog for passive og paniske i 3. periode, samtidig med at Hot Shots fik mere tro på tingene efter et par hurtige scoringer. En fantastisk målmandspræstation holder os dog inde i kampen og vi får fightet os til sejren til sidst.

Jarkko Rinne, Brønderslev

MOM:
AaB
Brønderslev: Martin Remes og Lauri Berg

AaB – Brønderslev 7-6 (3-1, 1-0, 3-5)
AaB
Jannich Christoffersen 2+1, Rasmus Overgaard 0+3, Nicklas Christoffersen 2+0, Sami Pulkinen 0+2, Niklas Knøsen 1+0,  Anders Jørgensen 1+0, Anders Bering 1+0, Rasmus Birman 0+1
Brønderslev
Lauri Berg 2+1, Lucas Madsen 2+0, Adam Pudich 0+2, Niklas Sahlman 1+0, Martin Remes 1+0,  Richard Foltinek 0+1, Jaro Pietalainen 0+1

Foto: Helge Overgaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.