Rødovre – Benløse 2-5 (ligaherrer)

Ser du resultatet alene, vil du nok tænke, ja det var som forventet, Benløse burde vel vinde lidt mere.

Men, kampens forløb var væsentlig anderledes, for Rødovre havde faktisk godt fat i topholdet Benløse, der havde svært ved at finde deres normale rytme.

Rødovre lagde optimistisk ud og da de startede med at klare at spille i undertal så steg moralen.

Uret sagde 16,16 da den unge back Casper Christensen lavede sit første sæsonmål for Rødovre til 1-0, og da Rødovre øgede til 2-0 blot 1½ min senere ved en mere af de unge spillere, så var der tilfredshed i Rødovrelejren.

Kunne de snuppe en overraskende sejr mod rækkens førerhold?

Benløse kom ud med mere fart i spillet i anden periode og Rødovre måtte hænge på, og på små 4 min, ja der fik Benløse vendt kampen, Mål fra Mathias de Fries, Simon Møller og Milan Adam gjorde den stod 2-3 knap halvejs i kampen.

Den stilling holdt periode ud, Rødovre var stadig med og med blot et mål til at adskille de to hold, så var der muligheder.

Uret trillede omgang efter omgang i tredie periode, og begge hold vidste godt at næste mål nok var afgørende, men der skulle gå næsten 12 min af kampens sidste periode, inden næste mål kom.

Det blev Benløse der scorede til 2-4, og selvom Rødovre gerne ville i slutfasen og søgte mulighederne, så lukkede Benløse kampen til 2-5 på Mathias Glass 2.mål i kampen. Dermed er den unge angriber op på 17 point i denne sæson.

 

Niklas Nordh, Rødovre
Vi får en väldigt fin start på matchen och går till ledning med 2-0 efter första. Första delen av andra perioden hamnar vi tyvärr efter och tappar lite energi, får boxplay emot oss och uppförsbacken blir tung.
Vi har inte riktigt kraften att komma tillbaka och jaga och blir tvungna att chansa lite vilket gör att vi släpper ett par mål till.
Vi gör mycket bra idag. Genomför en godkänd kamp genom tre perioder och spelar med bra karaktär men det räcker inte riktigt hela vägen. 

Martin Lytje, Benløse

MOM:
Rødovre:
Benløse: Daniel MacCabe og Simon Møller

Rødovre – Benløse 2-5 (2-0, 0-3, 0-2)
Rødovre
Casper Christensen 1+0, Rasmus Schjerlund 1+0, Andreas Kleczewski 0+1, August Mathiasen 0+1
Benløse
Mathias Glass 2+1, Simon Møller 1+1, Milan Adam 1+0, Mathias de Fries 1+0, Simon Bucko 0+1, Daniel MacCabe 0+1
,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.