Midtugens ligakampe kort (damer)

Det var et midtugeprogram, som bød på en masse meget tætte kampe.

I vest blev der spillet to kampe. Begge kampe var mellem modstandere som havde mødt hinanden weekenden forinden, de havde blot skiftet hjemmebane.

ÅFK – Aalborg Flyers 11-0 (3-1, 4-0, 4-0).
Tirsdag var der returopgør mellem ÅFK og Aalborg Flyers.
Udeholdet fra Flyers var obs på, at det nok ville være et stærkere Århus hold de ville møde denne gang, end det de mødte i weekenden. Og rigtigt nok, så var Århus mødt op med et stærkt hold på tre kæder, mod Flyers to kæder.
Gæsterne fra Aalborg’s mission er som sagt, ikke at tabe tocifret, og efter lidt over tre minutter, så laver ÅFK et selvmål, og gæsterne er foran 0-1. Hjemmeholdet fra Århus får relativt hurtigt ændret på det resultat, og perioden ender 3-1, men til stor tilfredshed for Flyers trænerteam. Trods god fight og fysik, så kiksede Flyers gameplan i anden periode, og klasseholdet fra Århus trak stille og roligt fra. Det dygtige hjemmehold var blandt andet super gode til at straffe udeholdets fejl, dog var gæsternes mission stadig mulig.
Flyers missionen holdte lige til midten af tredje periode, hvorefter hjemmeholdet fik scoret tre mål, til kampens resultat 11-1.

AaB – Frederikshavn Blackhawks 7-5 (4-3, 1-0, 2-2).
AaB livestreamede dagens kamp, og de kunne da ikke have valgt en bedre kamp, end mellem disse to dygtige hold.
Det var to hold som spillede i et meget højt tempo, lige fra første fløjt. Blackhawks kommer foran 0-2 i første periode, men i denne kamp blev der vendt op og ned på resultatet hele tiden. AaB kommer efterfølgende op på 2-2, men inden man fik set sig om, ja så var gæsterne foran, og derefter hjemmeholdet igen.
I starten af anden periode står den 4-3, og AaB får en udvisning. Frederikshavnerne formår ikke at udnytte overtalssituation, men derimod bliver det hjemmeholdet som score i undertal, og så står den 5-3 til AaB.
Begge hold spillede i perioder super flot spil, hvilket gav en del chancer i begge ender. Blackhawks damer kæmpede hele vejen igennem kampen, men i sidste ende var det AaB som var skarpest, og vinder dette brag af en kamp 7-5.

Øst.

Sydsjælland – Benløse 1-2 (1-1, 0-1, 0-0).
Det var to hold, som var mødt op for at kæmpe sig til de tre point der var på spil. Tempoet var højt, men trods det høje tempo, så kom ingen af holdene sådan rigtigt til nogle kvalificerede afslutninger. Det sørgede begge holds forsvar nemlig for at sætte en stopper for. Benløse havde en del af deres unge piger med, og det var da ugså den unge Ida Christensen, der score det første mål i slutningen af første periode. Blot et minut efter scoringen, laver gæsterne er uheldigt selvmål, og perioden slutter 1-1.
I starten af anden periode kommer gæsterne foran 1-2, og efter en målløs tredje periode, bland andet takket være dygtigt målmandsspil i begge ender, så bliver det kampens resultat.

Vanløse – Rødovre 5-7 (1-0, 1-4, 3-3).
Dette blev lidt af en gyser, hvor gæsterne fra Rødovre skulle have rystet deres nederlag af sig, fra deres sidste kamp.
Begge hold kom godt fra start, dog med Rødovre som det spilstyrende, men efter blot tre minutter i første periode, ja så er det Vanløse der via en kontra, laver kampens første mål.
I anden periode øger hjemmeholdet til 2-0, men så vågner gæsterne op. I løbet af periodens sidste ti minutter, får Rødovre vent 2-0 til 2-4, blandt andet ved to mål af den unge Martine Terrida.
Vanløse kommer lidt længere frem i tredje periode, og får fremprovokeret et selvmål af Rødovre. I løbet af de næste minutter, får Vanløse lige pludselig vendt kampen med to mål af Signe Mortensen, og nu er Rødovre bagud. Gæsterne fortsætter med at kæmpe, hvilket giver pote, og med blot fire minutter tilbage, får de scoret tre mål, til kampens resultat 5-7.
Stor ros til begge holds to unge piger, Asta Lorentzen i Vanløse forsvaret, og Martine Terrida i Rødovres angreb, Martine bemærkede sig med hele fire imponerende mål.

Hvidovre – FFK 15-1 (5-1, 5-0, 5-0).
Gæsterne fra FFK var oppe mod overmagten fra Hvidovre.
Trods det så var det gæsterne som kom bedst fra start, og de fik scoret kampens første mål. Hvidovre fik dog hurtigt styr på deres spil, og med fem mål til hjemmeholdet i første periode, ja så var de oven på igen. FFK kunne have valgt at pakke sig helt ned, men valgte at spille deres chancer når de havde dem, dette gav dog nogle åbninger bagud.
Anden og tredje periode lignede hinanden, FFK fortsatte med at kæmpe alt hvad de kunne, men med yderligere ti mål til hjemmeholdet fra Hvidovre, ja så kunne hjemmeholdet tage en komfortabel sejr hjem på 15-1.

Helsingør – Lyngby 3-2 (1-1, 2-0, 0-1).
Det var to hold som i den grad havde brug for tre point, så de kunne få luft fra bunden.
Lyngby har i sæsonens fem spillede kampe, ikke formået at tage point fra sine modstandere, så måske dette var tidspunktet. Hjemmeholdet fra Helsingør har dog en fin trup, så der var lagt op til en god kamp.
Efter blot to minutter, score Lyngby’s anføre Mikala Skovgaard kampens første mål til 0-1.
Helsingør får dog vent kampen, og i slutningen af anden periode, ja så stod den 3-1 til Helsingør.
Det var en meget rodet og nervøs kamp, og i midten af tredje periode får Lyngby reduceret til 3-2, så kampen var absolut helt åben. Takket være flot målmandsspil af Caroline Schmidt i Helsingør’s mål, ja så kunne Lyngby sagtens have trukket det længste strå, men resultatet forblev, og kampen endte 3-2 til Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.