Vanløse – Copenhagen 2-5 (ligaherrer)

Hjemmeholdet kom med god energi til dagens kamp, Vanløse har faktisk spillet godt, men er stadig lige det efter top 3.

Det blev også til et 2-5 nederlag mod Copenhagen der var uden deres motor Pontus Kozan.

Gæsterne kom bedst fra start da unge Kalle Tamminen scorede på straffe knap halvejs i første periode. Tamminen er en del af U19 bruttotruppen på landsholdet.

Kort efter blev det 0-2 ved anfører Christian Holmsteen der igen tog stort ansvar, det var Holmsteens 5.point denne sæson.

Daniel Hedegaard har holdt et års pause, men han har vist sit høje niveau og han lavede point nummer 9 da han inden første periode sluttede, scorede til 1-2.

I pausen har snakken været om ikke at lave fejl og at næste mål var vigtigt!

Det blev Vanløse der udlignede til 2-2 ved hurtige Nicolai Børner, der ligeså lavede point nr.9 i denne sæson.

Så var kampen åben, men Copenhagen fik det vigtige 2-3 mål et par min senere da den svenske duo Peter Mårtensson og Andreas Hansson leverede fint samarbejde.

Jeppe Hove stod for sit første sæsonmål, da han bragte Copenhagen på 2-4.

Vanløse fik muligheden i powerplay, men igen var de for uskarpe og anden periode endte med 2-4.

Vanløse ville gerne og de arbejdede for det, men det blev mere rodet end kønt i 3.periode, og da Vanløse satsede i slutfasen, så fik Copenhagen lov at score med 6 sek igen,

Alexander Sundsfjord, Vanløse
En skidt kamp fra vores side af hvor vi aldrig kom op i gear og nu er den sidste chance for et slutspil udspillet.

Matthias Hacke, Copenhagen
Vi har været i en tung periode hvor spillere er forsvundet med skader og operationer. De har været bærende spillere og det er naturligt at der kræver lidt tid før man fundet nye veje til at skabe veje for fremgang. Idag får vi lavet en meget god præstation forsvarsmæssigt hvor især Martin Grønborg laver i stort set en fejlfri forsvarsindsats og jeg glæder mig til de to sidste kampe og især til mellemrunden hvor jeg er sikker på han vil skabe store problemet før vores modstandere i deres zone. Der blev også en form af debut før vores mindste mand Villads Crawfurd der virkelig gik ind til opgaven som center i vores første kæde med stort mod og gjorde det rigtigt godt. Han er en spillere der kommer vokse hurtigt før hver træning og hver kamp og det er vigtigt at alle de unge vi har i truppen gør som Villads og tager chancen når den gives. Det blev også en kamp hvor vores unge backs Elias Holmberg og Jeppe Hove fik et “eureka moment” og fandt et glimrende partnerskab i forsvaret. Offensivt har vi virkeligt meget vi kan gøre bedre når det kommer til at omsætte chance til mål men det handler primært om fokus og måske især om selvtillid og den vokser i kraft af at vi har fundet en model nu hvor vi føler os trygge. Jeg synes Vanløse gør en god figur og det passede os perfekt med deres høje presse der gjorde at vi fik bekende farve om hvorvidt vi kunne klare at holde i bold og ikke blive stressede, det lykkedes os rigtigt godt det meste af tiden og de gange hvor vi fik truffet en dårlig beslutning så var Rasmus Englehardt der som en sikker sidste skanse.

MOM:
Vanløse: Sofus Nielsen (GK) og Daniel Hedegaard
Copenhagen

Vanløse – Copenhagen 2-5 (1-2, 1-2, 0-1)
Vanløse
Daniel Hedegaard 1+0, Nicolai Børner 1+0
Copenhagen
Kalle Tamminen 2+0, Christian Holmsteen 1+0, Peter Mårtensson 1+0, Jeppe Hove 1+0, Andreas Hansson 0+2, Jonathan Carlsen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.